To je to što me zanima!

G. Jevtić nakon tužbe koristi zaštitu policajca jer mu prijete

Popularnost koju je Jevtiću u regiji priskrbila uloga u filmu 'Parada' rasplinula se lani jer ga je maloljetnik optužio da ga je seksualno napastovao u zahodu kazališta
Vidi originalni članak

Nakon što mu je u srpnju odbijena nagodba zbog optužnice za spolno napastovanje 14-godišnjaka, srpski glumac Goran Jevtić (37) pobjegao je iz Srbije.

Prije početka suđenja u Somboru, koje je zakazano za listopad, glumac se ovih dana vratio u Beograd. Bliskog prijatelja policajca zamolio je da ga čuva jer mu prijete. Pio je kavu u pratnji nabildanog muškarca. Popularnost koju mu je u regiji priskrbila uloga organizatora vjenčanja i gay aktivista Mirka u filmu 'Parada' rasplinula se lani jer ga je maloljetnik optužio da ga je seksualno napastovao u zahodu somborskoga kazališta.

Nakon toga je srpsko državno odvjetništvo podignulo optužnicu protiv Jevtića, kojem prijeti 14 mjeseci zatvora. Glumac je ljetos pobjegao na Kosovo, nakon čega mu se izgubio trag. Prijatelji su tvrdili da se posvetio životu u afričkom plemenu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • suza13 04.09.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • nikluk20 02.09.2015.

    posvetio se afričkom plemenu?......iz krajnosti u krajnost :P

  • kung fu panda 02.09.2015.

    ne treba osuđivati prije suda,mali je bio njegov obožavatelj i stalno ga pratio najvjerojatnije i sam voli dečke ali kad mu tata saznao izmislio napad,jer lakše je reči silovanje nego ocu da voliš isti spol

Komentiraj...
Vidi sve komentare