To je to što me zanima!

G. Višnjiću prijeti tužba od oko 70-tak milijuna kuna

Agencija Kvadar tvrdi da im je G. Višnjić dužan trećinu zarade ostvarene od 1997. do 2008. godine. On tvrdi da je ugovor ništavan i lihvarski
Vidi originalni članak

Prva glumačka agencija u Hrvatskoj, Kvadar potražuje od glumca oko 70 milijuna kuna temeljem ugovora koji su potpisali 1997. godine. Traže trećinu njegove zarade koju je ostvario u razdoblju od 1997. do 2008. godine, a do brojke su došli na temelju podataka dostupnih na internetu. Višnjiću je prije dvije godine odbijena tužba da se poništi ugovor s Kvadrom prema kojem agencija ima isključivo pravo zastupanja glumca u inozemstvu.
- Goranu se unedogled ograničava pravo na rad u inozemstvu, a  Kvadar mu nije dužan osigurati niti jedan inozemni angažman. Ako pak mimo Kvadra nađe angažman, onda im je dužan polovicu honorara. Taj ugovor je lihvarski i ništavan - izjavili su glumčevi odvjetnici za Večernji list. Dok iz agencije tvrde da Višnjić s njima nije nikad raskinuo ugovor, glumac tvrdi da je to učinio 1999. godine. Tužba Kvadra podnesena je sudu prošle godine, a trenutačno miruje dok se pravomoćno ne odluči je li ugovor između njih ništavan.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • ćiribićka 05.03.2009.

    čekamo onu mirelu da se javi a neće proći puno

  • user_2971 05.03.2009.

    mane samo zanima kaj bu Mirela rekla na to..

  • ludilo27 05.03.2009.

    e sad će se Mirelica javiti,kao-on je u pravu,ne treba im platit..pa će on- ne treba mene ta žena branit..pa će opet ona- ja ću ga branit,on je otac mog djeteta itd., itd. ...a jedva smo ih se malo riješili...:-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare