To je to što me zanima!

Gabi iz 'Života na vagi' izgubila 110 kilograma, a sada otkrila da ide na novu operaciju: 'Remont'

Gabrijela Crnjac u 'Život na vagi' stigla je s 183 kilograma. Nakon što je izgubila 110 kilograma, odlučila je ponovno ukloniti višak kože
Vidi originalni članak

Nakon što je u posljednjih šest godina izgubila impresivnih 110 kilograma, Gabrijela Crnjac odlučila se na operaciju uklanjanja viška kože. Kandidatkinja prve sezone 'Života na vagi' bila je na njoj još početkom ove godine, a sada je otkrila kako se odlučila na još jednu.

- Remont. Druga runda - napisala je nedavno na Instagramu.

Gabi se gubitkom kila pohvalila Marijani Batinić

Da je Gabi izgubila 110 kilograma, otkrila je nedavno Marijana Batinić (42).

- Poslala meni moja draga Gabi fotku. Nekad je bila zarobljena u svome tijelu (183 kilograma), a danas ova mlada, vrijedna žena živi svoj san - napisala je, između ostalog, voditeljica.

VELIKE TRANSFORMACIJE Ovako danas izgledaju bivši natjecatelji 'Života na vagi': Rekorder je skinuo čak 80 kg

Bivša kandidatkinja 'Života na vagi' nedavno je otkrila kako je nakon izlaska iz showa imala brojne uspone i padove. Kilogrami su joj varirali. U jednome je trenutku vratila desetak kilograma, ali vrlo brzo ih je skinula.

- Tijekom emisije u potpunosti ste posvećeni sebi i cilju zbog kojega ste došli, no pravi izazovi kriju se kad se ugase svjetla kamera, uz brojne obaveze i iskušenja. Nakon izlaska iz showa, kao i svi ljudi, pluseva i minusa na vagi. Nakon showa jedan period surađivala sam sa Sanjom, tako da mi nije falila u teretani. Što se tiče obroka, pripremala sam ih sama, uvijek dan ranije - rekla je za RTL.

'Podrška je bitan faktor u skidanju kilograma'

Najveća podrška u skidanju kilograma bili su joj prijatelji i obitelj. Vjerovali su u nju kad ona nije.

EMOTIVNI RASTANAK Kruno napustio 'Život na vagi': Evo što je poručio kandidatima

- To je jako bitan faktor u samom procesu gubitka kilograma, kada psihički padnete i nemate potrebnu podršku ljudi oko sebe, najviše griješite i teško se vraćate na pravi put - rekla je, također, za RTL.

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU S BIVŠOM ŠEFICOM KRIMINALNE SKUPINE:

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Springflowers 30.11.2023.

    Odlično izgleda! Samo da nastavi se održavati...Normalna kilaža i malo šminke

  • Gorki Pelinković 30.11.2023.

    Pa ak je prirodno gubla kile malo po malo, par kila mjesečno kaj se ne bi onda koža automatski sama od sebe prilagodila?! Proguglao sam, 2017. je došla u taj show s tolikim kilama znači da je u prosjeku gubila manje od 2 kile mjesečno, to je OK, nije prebrzo!

  • pericaperica2 30.11.2023.

    Kud je išla da je izgubila 110 kg

Komentiraj...
Vidi sve komentare