To je to što me zanima!

GaGa objavila fotku na kojoj prerušena u muškarca ljubi Britney: 'Oduvijek te volim!'

Dan nakon što je Britney ponovno dobila nad svojim financijama, privatnim životom i medicinskim odlukama, GaGa joj je posvetila emotivnu objavu na Instagramu i napisala kako je presretna zbog nje
Vidi originalni članak

Lady GaGa (35) je na društvenim mrežama odala počast kolegici Britney Spears (39) povodom jučerašnjeg završetka skrbništva koje je 13 godina kontroliralo njezin život.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dan nakon što je sutkinja Brenda Penny presudila u Britneyinu korist da vrati kontrolu nad svoji financijama, osobnim životom i medicinskim odlukama, GaGa je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa Spears.

Na fotografiji s dodjele MTV-jevih nagrada 2011., Lady GaGa, prerušena u muškarca, ljubi Britney u obraz.

- Volim Britney Spears cijelu njezinu karijeru. Ugledala sam se na nju, divila se njezinoj snazi - osnažila je toliko ljudi i još uvijek to čini. Danas ne mogu biti sretnija zbog tebe - započela je GaGa emotivni opis fotografije.

IZAZVALA HISTERIJU MEĐU FANOVIMA Lady GaGa 'visjela' iz limuzine na premijeri 'Dinastije Gucci' u Milanu, nije je omeo ni pljusak

Nikad nisi zaslužila ovo što se dogodilo, hvala Bogu na današnjem danu. Ti si superzvijezda i super-ljudsko biće. Volim te - poručila je pjevačica, čiju je objavu lajkalo gotovo dva milijuna pratitelja.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nap 14.11.2021.

    Britney tako i s madonnom 

  • Andjelica 14.11.2021.

    Nije prerušena već je muškarac

Komentiraj...
Vidi sve komentare