To je to što me zanima!

Gang Of Four u dolaze u Veliki pogon Tvornice 24. travnja

ultni britansko ime post punk ere Gang Of Four, bend predvođen gitaristom i producentom Andy Gillom, nastupit će u Velikom pogonu Tvornice kulture u petak
Vidi originalni članak

Kultni britansko ime post punk ere Gang Of Four, bend predvođen gitaristom i producentom Andy Gillom, nastupit će u Velikom pogonu Tvornice kulture 24. travnja. Koncert je dio turneje na kojem promoviraju album “What Happens Next”, a zagrebačko gostovanje bit će ujedno i jedino u regiji. U Tvornicu kulture Gang Of Four dolazi nakon Pariza, Amsterdama i Berlina.

Novi album “What Happens Next” s deset pjesama napada gitarskim riffovima te jakim bubnjevima i upečatljivim bass linijama. Gitarist, tekstopisac i osnivač benda Andy Gill je na novom albumu okupio drugu postavu koju uz njega čine John Galoer Sterry, karizmatični vokal koji se lako uživi u sve atmosfere, basist Thomas McNiece i  Jonny Finnegan na bubnjevima. Album “What Happend Next” donosi i prepoznatljivu političku angažiranost benda, te istražuje ideje identiteta, religije, ideologije u globaliziranom svijetu. Bendu se na albumu priključuju i gosti, od Alison Mosshart iz The Kills, preko njemačkog glazbenika i glumca Herbert Grönemeyera tu je i Robbie Furze iz  The Big Pink, kao i japanski gitarist Tomoyasu Hotei koji je surađivao na soundtracku filma Kill Bill. Težak, radikalan i dinamičan novi album predstavlja do sada najodvažniji uradak od kultnog Entertainment!, a okosnica je Gillova nepogrešiva gitara i izazovni tekstovi, ali i istraživanje zvuka u novim smjerovima. 

Ulaznice

Ulaznice su u pretprodaji 120 kn. Na dan koncerta, 24. travnja, za ulaznicu će trebati izdvojiti 140 kn.

Službena prodajna mjesta:

Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1

www.entrio.hr

www.eventim.hr 


Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare