To je to što me zanima!

Gay aktivist tvrdi: Whitney je bila lezbijka i zato se drogirala

LGBT aktivist Peter Tatchell tvrdi da je uzrok drogiranja i autodestruktivnog ponašanja pokojne pjevačice njena nemoć da se nosi sa svojom seksualnošću
Vidi originalni članak

Nakon iznenadne smrti Whitney Houston LGBT aktivist Peter Tatchell izjavio je da je preminula pop diva bila najsretnija 1980-ih godina kada je bila u vezi sa svojom asistenticom Robyn Crawford.

- Bila je najsretnija 80-ih godina kada je bila u vezi sa ženom. Bile su zaljubljene i sretne. Mislim da je uzrok njenom drogiranju i autodestruktivnom ponašanju njena nemoć da se nosi sa svojom seksualnošću i nemogućnost da održi svoju lezbijsku vezu - otkrio je Tatchell koji je pjevačicu upoznao 1991. godine na Reach Out&Touch HIV skupu.

Preminula pjevačica okrenula se drogi i alkoholu nakon udaje za pjevača Bobbyja Browna.

- Možda je njena nemogućnost da prihvati svoju sklonost istom spolu doprinijela njenoj ovisnosti o drogama i njenom padu? Bitno je reći istinu o tom aspektu njezinog života - zaključio je Tatchell i dodao da se za Browna udala samo zbog pritiska.

Whitneyjin bivši suprug u svojoj biografiji objavljenoj 2008. godine napisao je da su se vjenčali iz posve krivih razloga.

Napisao je da se pjevačica udala za njega samo kako bi prestale glasine da je lezbijka dok je njegova sestra Tina Brown 2009. godine izjavila da Whitney voli žene i da je Bobby znao za njezine avanture.

- Upoznala sam Whitney kada sam imala16 godina. Bila je posebna. Ne mogu vjerovati da je više nikada neću zagrliti ili čuti njezin smijeh - napisala je Robyn nekoliko sati nakon njezine smrti.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • suncicaoblak 17.02.2012.

    To je već opravdano. XD

  • Faustina009 17.02.2012.

    Ja ne znam kako je to mogla trpjeti, ja bih njega izbacila iz kuće i to sa policijom (gledala sam interview na TV-u gdje je pričala o tome) ako treba i to bez igdje ičega..Sve je dobio na njezin račun i na račun njezinog talenta i on nju vriojeđa u njezinoj valstitoj kući i pljuje joj u facu, mislim helloo!! Taj bi meni kletio van na guzečke iz kuće..Umjesto da je sretan što mu je žena zvjezda i što ima takav glas i karijeru, on je ide uništavati i maltretirati psihički...To je psihopat ljubomoran na nju i misli da je samo on mora posjedovati..

  • Faustina009 17.02.2012.

    Nakon takvog 'divnog' supruga, koji je sve učinio da je uništi kao osobu injezino zdravlje i da uništi imiđ jedne od najvećih pjevačkih zvjezdi, opće me nebi čudilo da su joj se muškraci ogadili..

Komentiraj...
Vidi sve komentare