To je to što me zanima!

Gazda Mario ušao u finale i plakao zbog Sonjina pisma

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sonja je Marija izabrala za sljedećega gazdu i ostavila mu je sve svoje dukate. Tako je postao najbogatiji farmer s čak 71 dukatom u vlasništvu
Vidi originalni članak

Mario, tebe želim gledati u finalu i ako dobro razumijem, ti si onda prvi finalist, napisala je Sonja u svom pismu. Ostavila mu je i svoja 22 dukata, a Mario se, ganut, tijekom čitanja pisma rasplakao. Mentor Joža kazao je farmerima da se ovaj tjedan moraju pripremiti za Giannino vjenčanje. Joža im je dao pregršt zadataka, a Mario je obveze farmera odlučio podijeliti po danima. Dina je najviše pogodio zadatak u kojem mora srušiti sjenicu i na njenome mjestu napraviti kapelicu za vjenčanje. Joža je nazočnim farmerima objasnio pravila prve bračne noći.
- Spavat će u kućici sluge i sluškinje, a na krevetu mora biti bijela plahta. Kasnije plahta ide na ogradu da se vidi je li bila cura... - u zafrkanciji je rekao mentor i zaključio kako farmeri imaju pune ruke posla. Dino je tada obavijestio farmere kako mu je ovaj tjedan rođendan. Gazda je tako odlučio da djevojke moraju napraviti slavljeničku tortu, a zatim i svadbene kolače te da kuća do vjenčanja mora bit sva okićena i uredna.

RIČKA POSTALA MAMA
Farma je i ovog tjedna postala bogatija za još jedno ždrijebe. U zoru je Rička postala mama, što je razveselilo farmere, a najviše Marija i Ivanu, koji su već nekoliko tjedana dežurali nad kobilama. Osim njih i veterinar je posjetio Ričku te se pobrinuo da s malim ždrijepcem bude sve u redu. Ovog tjedna farmeri će ugostiti i jednog pastuha koji će raditi društvo Zeleniki.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • roccobarocco 25.05.2009.

    Zalizani ce si jaja pojesti...

  • majmun66 25.05.2009.

    oh,kako je osjećajan.Nije li to divno?Dajte,koga boli đuro za to?

  • opera 25.05.2009.

    meni je ta farma cisti kretenizam!

Komentiraj...
Vidi sve komentare