To je to što me zanima!

Gazde najavile veliki koncert u zagrebačkom Domu sportova

Dečki su u ležernom razgovoru u 'Vjekinom Teatru Života' podsjetili kako je njihova karijera rasla, a najavili su i veliki nastup u Zagrebu
Vidi originalni članak

Novo pokrenuti projekt Vjekoslave Bach 'Vjekin Teatar Života' kao nastavak na 30-godišnju emisiju Zagrljaj ljepote konceptualno se malo promijenio i u centru zbivanja su gosti iz javne scene koji pričaju o sebi, svom životu i svojoj karijeri uz stare Vjekine teme beauty, lifestyle, putovanja itd.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tako su ovog tjedna u Vjekinom Teatru Života ugostili Gazde, proslavili 30 godina njihove karijere i najavili njihov veliki koncert 12.12.2023. u Domu sportova.

Dečki su u ležernom razgovoru podsjetili kako je njihova karijera rasla, zauzvrat su od Vjekinog Teatra Života dobili tortu i jastučiće za ugodna putovanja u njihovoj karijeri.

SLAVE 30. GODIŠNJICU Gazde otkrili: 'Jednom smo čak svirali u avionu tijekom leta!'

Na samom snimanju koje je uvijek otvoreno za javnost bili su prisutni i dugogodišnji suradnik Gazdi Miroslav Rus, bračni par Pevec Višnja i Zdravko, poduzetnici Snježana i Stjepan Beloša i mnogi drugi koji su željeli vidjeti Gazde uživo i uživati u njihovim hitovima te biti prisutni na jednom atraktivnom snimanju.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare