To je to što me zanima!

Djevojka iz 'Despacita' danas je model i bavi se fitnessom

Portorikanka koju na društvenoj mreži Instagram prati više od 2,2 milijuna pratitelja danas radi kao model i TV voditeljica, a osmislila je i poseban program vježbanja za sve žene iznad 30 godina
Vidi originalni članak

Prošle su pune tri godine od objave zaraznog hita na španjolskom jeziku koji je zaludio svijet. Pjesma 'Despacito pjevača Luisa Fonsija (41) i Daddy Yankeeja (43) iz 2017. oborila je sve rekorde na YouTubeu na kojemu je i danas najgledaniji YouTube video svih vremena. Fonsi u pjesmi, koja trenutno broji više od šest i pol milijardi pregleda, opisuje svoju strast prema djevojci s kojom želi plesati i natjerati je da vrišti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Djevojku u spotu utjelovila je portorikanska manekenka i bivša Miss Universe 2006. Zuleyka Rivera (32). Uloga u spotu promijenila je život  manekenke koja je u međuvremenu rodila sina ali se i razvela od  NBA košarkaša J.J. Barea. Portorikanka koju na društvenoj mreži Instagram prati više od 2,2 milijuna pratitelja danas radi kao model i TV voditeljica, a osmislila je i poseban program vježbanja za sve žene iznad 30 godina koji se temelji na kardio vježbama i posebnom režimu prehrane. Srce ove žene navodno je ponovno zauzeto, a sretnik s kojim je u vezi meksički je poduzetnik German Rosete.

Pjevač i hitmejker globalnog hita 'Despacito' Luis Fonsi nakon objave pjesme 2017. započeo je svoju Love+Dance turneju u sklopu koje je trebao održati i koncert u Zagrebu. Koncert je otkazan, ali šarmantni Portorikanac ipak je posjetio glavni grad Hrvatske. Zahvaljujući pjesmi 'Despacito' Luis Fonsi oborio je čak sedam Guinnessovih rekorda, a od veljače 2020. godine spot za pjesmu  najgledaniji je YouTube videozapis svih vremena. Fonsi se i danas aktivno bavi glazbom, redovito održava turneje i komponira nove pjesme.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Pero Cigla 21.02.2020.

    Meni još uvijek nije jasno na osnovu čega ona glupost od pjesme ima 6 mlrd. pogleda? Ima tona onakvih pjesama, sve su iste...

  • 20.02.2020.

    Ja tek sad pogledao spot...pa gdje ja živim!!

  • nina_86 20.02.2020.

    Prelijepa :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare