To je to što me zanima!

Gdje je Kevinov nasljednik danas? Odustao je od glume, nemoguće ga je prepoznati

Iako je s trećim nastavkom ova filmska franšiza počela tonuti, javnost i industriju ipak je iznenadila činjenica kako je Linz od glume u potpunosti odustao i danas se bavi zaštitom okoliša
Vidi originalni članak

Macaulay Culkin proslavio se u prva dva nastavka hit franšize 'Sam u kući', koji će vjerojatno i ovog prosinca biti neizbježni na raznim tv kanalima, no saga je završila tek nakon pet filmova. Već 'Sam u kući 3' kritika je u potpunosti otpisala, a ni publici nije sjeo pa su četvrti i peti dio franšize bili kudikamo manje ambiciozni projekti. Filmovi nisu išli u kino distribuciju već su bili snimani za TV, a fanovi najčešće ne priznaju nastavke već samo prva dva filma.

POGLEDAJTE TRAILER ZA FILM:

U trećem filmu po redu Macaulayja Culkina zamijenio je Alexander David Linz, a promijenila se cijela glumačka postava, likovi te premisa filma. Novi dječak u trećem nastavku slučajno se domogao mikročipa, koji je bio skriven u automobilu igrački, a za kojim tragaju opasni zločinci te on zbog svega toga postaje njihova meta.

TEORIJA ZAVJERE Omiljeni božićni film skrivao je cijelo vrijeme pravu istinu?

Nije Kevinov nasljednik igrajući Alexa ostvario ni približno veliku popularnost, no javnost i industriju ipak je iznenadila činjenica kako je od glume u potpunosti odustao i danas se bavi zaštitom okoliša.

Film 'Sam u kući 3' tada 8-godišnji Linz snimio je 1997., pojavio se u filmu 'Veliki potez' 2001., glumio je u serijama 'Cybill' i 'Mladi i nemirni', a glumio je i sina Michelle Pfeiffer u filmu 'Jednog lijepog dana'. No, dječački snovi kao da su ga 'prošli', pa se nakon srednje škole odlučio na upis fakulteta i odustajanje od glume. Zadnje uloge imao je još 2007. godine. Danas ima 31 godinu i živi u Los Angelesu, a u javnosti se rijetko pojavljuje.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'FIRME' I SUDJELUJTE U NAGRADNOJ IGRI U KOJOJ MOŽETE OSVOJITI MOBITEL:

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Blezgaroš 28.11.2020.

    Isti je, samo ima bradu.

  • jamesbond7777 28.11.2020.

    Taj malac mi nije nikako sjeo za taj film,, 🙄zato ga nisam ni gledal cijelog😎😎😎

  • Sports <3 28.11.2020.

    3,4 i 5 dio nisu ni blizu prva dva u kojima je Kevin igrai

Komentiraj...
Vidi sve komentare