To je to što me zanima!

Gdje mu je bila pamet? Lopez ostavila Caspera jer ju je varao

Casper Smart navodno je latino divu prevario i prije dvije godine, no obećao je kako se to više neće ponoviti. Kada je to opet učinio Lopez ga je ostavila
Vidi originalni članak

Jennifer Lopez (47) prekinula je s 18 godina mlađim dečkom Casperom Smartom zbog nevjere, piše People. Casper je pjevačicu varao, a ona je to otkrila.

- To se dogodilo prije dvije godine, a obećao je kako se to više neće ponoviti. Opet ju je prevario i tu je bio kraj - tvrdi izvor.

Casper se pokušao popraviti i radio je sve kako bi mu se Jennifer vratila. Prijatelji tvrde kako je 'radio na sebi', a neki smatraju kako je njegova nova tetovaža posvećena upravo njoj.

Strani mediji pisali su kako je Lopez nakon prekida našla utjehu u naručju Calvina Harrisa (32). Latino diva posljednjih dana druži se s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem (48) s kojim ima osmogodišnje blizance Emme i Maxa. Anthony i Jennifer surađuju zbog njenog novog albuma.

Idi na 24sata

Komentari 164

  • kung fu panda 19.10.2016.

    bolje joj je bez njega

  • mali zekan 18.10.2016.

    A tko zna , mozda je Jenny samo bomba ovako - na pogled , mozda je u krevetu nula.Momak je mlad , pa koliko super sexy mladih macki ima oko njega.Zaludu Jenny lova , on je mladi lav a ona lavica pred penziju.

  • Thunderica 18.10.2016.

    Rekla mu: I ain't your mama

Komentiraj...
Vidi sve komentare