To je to što me zanima!

Gego: Pao sam u nesvijest jer sam dehidrirao na farmi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Hvarski Bob Marley tvrdi da je na farmi padao u nesvijest. Gego je razbio oba prozora u kući za izolaciju. Nekoliko puta je izvrijeđao i Mariju Štrajh
Vidi originalni članak

Stjepanu Barišiću Gegi (39) većina “farmera” dala je šibicu i tako ga odabrala za prvog dualista. Razočarani natjecatelj, kojemu su mnogu zamjerali ljenost i nemarnost, nije dobro podnio kritiku na svoj račun. Najprije je sasuo niz uvreda na račun Marije, s kojom je u sukobu od početka showa, a nezadovoljan je postao i muškarcima na farmi. Sve ih je okarakterizirao kao “ulizice”. Dok je sa Simonom u kući za sluge komentirao rezultate, dva puta je okrenuo kameru što je po pravilima zabranjeno. U kući za izolaciju je nogama razbio oba prozora.
- Vjerujem da su gledatelji vidjeli koliko sam radio, ali i da će vidjeti da sam dehidrirao i pao u nesvijest. Isto kao i Mario Mlinarić - rekao nam je Gego ne želeći razgovarati o uništavanju imovine. S Nove TV tvrde kako je Gego sam izazvao dehidraciju.
- Na redovnom pregledu na farmi Gegi su liječnici rekli da je dehidrirao jer pije premalo tekućine. Nije pao u nesvijest. I nakon savjeta Gego se žalio da mu nije dobro. Liječnica je opet došla i ponovila da mora piti više tekućine - rekla nam je Vedrana Cvetko, glasnogovornica Nove TV. Dodala je da ni Mario Mlinarić nije pao u nesvijest. Odmah nakon izlaska iz “Farme” Gego je otišao u Split, gdje se susreo s gradonačelnikom Hvara Pjerinom Bebićem.
- Ne želim ga braniti, ali, poznavajući Gegu, takvu pomalo agresivnu reakciju može izazvati samo nekakva velika nepravda. On je uistinu istinoljubiv i vjerujem da je neki nepravedan čin bio okidač za njegovo takvo ponašanje - rekao nam je Pjerino Bebić.

POKUŠALI SU GA SHVATITI
Pjer Žardin rekao je da Gego odjednom započinje pet različitih poslova i ne završi ih. Danju spava, a noću radi. No Gegino asocijalno ponašanje i sklonost netoleranciji Pjer je pripisao PTSP-ju.

GEGO PLJUVAO U HRANU
Iako su po dolasku na farmu Marija Štrajh i Gego dobri, on ju je nekoliko puta izvrijeđao te joj je pljunuo u hranu. Marina Perazić je to vidjela i prešutjela.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Plavi_safir 22.03.2009.

    gegina jedina greška što je pristao na ovu ludost. ko nebi poludio uz simkeee i bubijaa. bila bi i ja luda da s tim idiotima moram živjet.

  • rada čokolada 22.03.2009.

    Pao si ti u u nesvijest od žiže,moj Pego i Gicin band

  • limun 21.03.2009.

    dehidrirao?mislim da je njega jedino mučila apstinencijska kriza i ništa više.voljena mi bila majka to je naša jamajka...

Komentiraj...
Vidi sve komentare