To je to što me zanima!

Georgina progovorila o teškom iskustvu, tri puta izgubila bebu: 'Bila sam uplašena i slomljena'

Svoje prve mjesece trudnoće Georgina je opisala kao 'užasan period' jer je, kaže, stalno povraćala i jako joj se spavalo. Svaki posjet ginekologu bio joj je, kako je priznala, prožet strahom.
Vidi originalni članak

Georgina Rodriguez (29) otkrila je da je imala tri spontana pobačaja prije no što joj je u travnju prošle godine preminuo novorođeni sin kojeg je dobila s Cristianom Ronaldom (38).

Partnerica poznatog nogometaša u nastavku svog Netflixovog dokumentarca 'I Am Georgina' ispričala je kako je bila zabrinuta tijekom trudnoće s blizancima upravo zbog prethodnih spontanih pobačaja.

RAČUN JE SITNICA Ronaldo napustio elitni hotel u Rijadu. Pronašao je novi dom

Svoje prve mjesece trudnoće Georgina je opisala kao 'užasan period' jer je, kaže, stalno povraćala i jako joj se spavalo, kako prenosi El Español. Svaki posjet ginekologu bio joj je, kako je priznala, prožet strahom.

- Jako sam se bojala svakog ultrazvuka prije rođenja blizanaca. Osjećala sam se jako napeto jer sam imala tri spontana pobačaja. Dolazila sam slomljena - ispričala je Georgina i prisjetila se dana kad je rodila blizance, dječaka i djevojčicu.

RONALDOVA PARTNERICA Georgina kroz suze govorila o smrti sina: Prati me 40 milijuna ljudi, a nitko ne zna kako mi je

Podsjetimo, Bella je rođena zdrava, a njen brat blizanac preminuo je tijekom porođaja. 

- Došao je taj najiščekivaniji trenutak i srce mi je stalo. Bella je rođena jaka i zdrava, ali djelić mog srca je odletio - prisjetila se Georgina.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • gojko ercegovac 20.03.2023.

    Za dobru lovu oni mogu sve. Pa čak ako treba mlate praznu slamu

  • hejter.na.najjace 20.03.2023.

    Zeljna paznje ko onaj njezin plasticni napuhanko

  • 20.03.2023.

    Neke tuge se tuguju u samoći.

Komentiraj...
Vidi sve komentare