To je to što me zanima!

Georgina Rodriguez oglasila se prvi put nakon gubitka sina

Georgina se nakon nedavne tragedije nije oglašavala niti pojavljivala u javnosti, a Ronaldo se ranije oglasio objavom na društvenim mrežama, gdje je svima zahvalio na podršci
Vidi originalni članak

Georgina Rodriguez (28) na društvenim mrežama je objavila fotografiju svog partnera, nogometaša Cristiana Ronalda (37). Georgini je ovo prva objava na društvenim mrežama nakon smrti njihov sina.

Fotografija prikazuje Ronalda na utakmici Manchester Uniteda protiv Arsenala, na kojoj je nogometaš, nakon što je zabio 100. gol u Premier ligi, podigao lijevu ruku prema nebu i posvetio ga sinu kojeg su izgubili.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uz fotografiju stavila je samo emotikon srca.

Podsjetimo, Ronaldo i njegova partnerica Georgina Rodriguez su prošlog tjedna objavili su da je preminuo jedan od njihovih novorođenih blizanaca tijekom porođaja.

U SVOM DOMU U MANCHESTERU Cristiano i Georgina priredili zabavu za prijatelje samo dva dana prije tragičnog poroda...

Inače, Georgina se nakon ove tragedije nije oglašavala niti pojavljivala u javnosti, a Ronaldo se ranije oglasio objavom na društvenim mrežama, gdje je svima zahvalio na podršci.

- Dome slatki dome. Gio i naša djevojčica konačno su zajedno s nama. Želimo se zahvaliti svima na lijepim riječima i gestama. Vaša podrška je vrlo važna i svi smo osjetili ljubav i poštovanje koje imate prema našoj obitelji. Sada je vrijeme da budemo zahvalni za život koji smo upravo dočekali na ovom svijetu - napisao je nogometaš Manchester Uniteda uz obiteljsku fotografiju, prvu s njihovom  novorođenom kćeri.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • samodanas 28.04.2022.

    Tužno😔

Komentiraj...
Vidi sve komentare