To je to što me zanima!

Ronaldova cura uživa na terasi u Dubrovniku i izbjeljuje zube

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Proljetno vrijeme godilo je Georgini koja se smjestila na terasu vile i radila uobičajene stvari. Na sebi je imala donji dio kupaćeg kostima i ružičastu majicu s kapuljačom
Vidi originalni članak

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo (34) u subotu u kasnim večernjim satima sletio je u Dubrovnik gdje je proveo Uskrs. On i Georgina Rodriguez (25) letjeli su privatnim zrakoplovom, a u nedjelju ručali su na otoku Lopudu u konobi 'Dubrovnik'. Poslije su uživali su u šetnji otokom.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nogometašu nije bio problem izdvojiti 50 tisuća kuna za noćenje u Vili Šeherezada gdje su boravile mnoge zvijezde. Poznati par za Uskrs išao je na večeru u restoran '360' u Dubrovniku s prijateljima. Mnogi obožavatelji stajali su ispred restorana kako bi uživo vidjeli nogometaša i manekenku za kojima lude mnogi.

 

Proljetno vrijeme godilo je Georgini koja se smjestila na terasu vile i radila uobičajene stvari. Na sebi je imala donji dio kupaćeg kostima i ružičastu majicu s kapuljačom. 

Dok se manekenka sunčala, istovremeno je izbjeljivala zube na terasi i čitala knjigu dok se u pozadini vidi Jadransko more. 

- Hrvatska je najljepša država na svijetu - komentar je ispod njezinog videa. Mnogi su hvalili Georginin izgled, ali nisu skrivali ni oduševljenje time što su ona i Cristiano posjetili upravo Hrvatsku. 

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi 

Idi na 24sata

Komentari 80

  • metalhead_1 23.04.2019.

    to ti je kad si poznat nemas mira sekunde od novinara i to vise nije odmor

  • Detox 23.04.2019.

    Čudi me Dubravko Galović nije u Dubrovnik da se slika s Ronaldom.

  • Detox 23.04.2019.

    Čudu me da Dubravko

Komentiraj...
Vidi sve komentare