To je to što me zanima!

Georgina zaplesala seksi tango pa ljubila Ronalda u publici...

Na 70. Festivalu talijanske glazbe u Sanremu, Georgina Rodriguez našla se u ulozi voditeljice, ali je i zapalila pozornicu senzualnim tangom koji nije ostavio ravnodušnim ni njezinog odabranika Cristiana Ronalda
Vidi originalni članak

Manekenka i djevojka proslavljenog nogometaša Cristiana Ronalda (35), Georgina Rodriguez (26) impresionirala je publiku kad je u četvrtak navečer stala na pozornicu 70. Festivala talijanske glazbe u Sanremu te otplesala seksi tango. Georgina je u večeri promijenila čak tri haljine od kojih su sve imale duboki dekolte, a pažnju publike posebno je privukla ona u kojoj je argentinska manekenka nastupila. Crna šljokičasta haljina naglasila je grudi Ronaldove djevojke. 

Georgina je na pozornici plesala s nekoliko muškaraca koji su je čak i digli u zrak, a svoju dobru formu dokazala je besprijekornom izvedbom špage. Na kraju plesne točke Georgina je dobila veliki buket cvijeća, a u publici je bio i odabranik njezinog srca koji joj je čestitao te je par izmijenio poljupce.

Georgina i Cristiano su u vezi tri i pol godine te imaju četvero djece: Alanu Martinu (2), Evu Mariu (2), sina Matea (2) i Cristiana Ronalda Juniora (9). Upoznali su se na zabavi modnog brenda Dolce & Gabbana.  

Kao rođendansko iznenađenje za proslavu Ronaldovog 35. rođendana, Georgina mu je luksuzni Mercedes Benz AMG G63 čija se vrijednost procjenjuje na preko 150 tisuća dolara (oko milijun kuna). Oko automobila je bila zamotana velika crvena mašna, a nogometaš nije mogao sakriti iznenađenje. 

'ČOVJEKU ŽIVOTA ZA ROĐENDAN' Georgina kupila Ronaldu auto, iskeširala više od milijun kuna

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 07.02.2020.

    Kad bi svi imali takve sreće, od prostitutke doći do plesačice u nekom showu i postati žena nogometaša

  • EnnaBella 07.02.2020.

    Prelijepa žena!!

  • zagrebbezdotepeneca 07.02.2020.

    Žena je bajka

Komentiraj...
Vidi sve komentare