To je to što me zanima!

Gerard Butler ljubio je srpsku manekenku koja je ove godine 'pala' u lancu elitne prostitucije

Martinu Rajić i Butlera fotografi su uhvatili na parkingu u ulici nedaleko od kluba 'Stefan Braun' u Beogradu, u kojem su se 2010. godine dobro zabavljali
Vidi originalni članak

Škotski glumac i holivudska zvijezda, Gerard Butler (52), za kojim uzdišu žene diljem svijeta, 2010. godine posjetio je Beograd i tamo se našao u zanimljivom društvu. 

Zvijezda filma 'Građanin opasnih namjera', u Beogradu je tada snimljen u društvu Martine Rajić, atraktivne manekenke za koju se ispostavilo da se bavi prostitucijom, piše Nova.rs

Martinu i Butlera fotografi su uhvatili na parkingu u ulici nedaleko od kluba 'Stefan Braun' u kojem su se zabavljali.

Glumac je u Beograd stigao 21. travnja 2010. zbog snimanja filma 'Koriolan', čiji je režiser bio Ralph Fiennes, Butlerov prijatelj. Upravo u tom filmu prijatelji igraju glavne uloge, Gerard glumi Tulija Aufidija, zapovjednika Volščanske vojske i zakletog neprijatelja rimskog generala Koriolana, kojeg glumi Ralph. 

STRASTVENI LJUBAVNI PAR Atraktivna djevojka Gerarda Butlera na plaži u Portoriku plijenila pažnju u mini bikiniju

Nakon dva dana snimanja, holivudska zvijezda izrazila je želju da okusi 'čari' noćnog provoda u Beogradu. S kolegama je prvo izašao u klub 'Plastik', a zatim i na poznate splavove. Upravo na splavovima upoznao je Martinu Rajić, koja je kasnije tvrdila da su ona i glumac u ljubavnoj vezi. 

- Jesmo zajedno, ali stvarno se viđamo tek nekoliko dana, tako da ne mogu više reći o eventualnoj budućnosti naše veze. Mogu reći da je vrlo šarmantan, zanimljiv i iznenađena sam koliko je normalan bez obzira na to što je tako velika zvijezda - rekla je Martina za medije u 2010. godini pa istaknula da joj se glumac izravno 'upucavao' rekavši joj da ima 'neobičnu ljepotu' te da nije tako zamišljao Srpkinje. 

- Nakon dva tjedna, koliko planira ostati u Beogradu zbog snimanja filma, sigurno će promijeniti mišljenje i shvatiti ono što već svi znaju, a to je da su naše djevojke najljepše na svijetu - dodala je tada. 

SKANDALOZNI NXIVM Jennifer Aniston i Gerard Butler nekoć su bili članovi seks kulta?

Bivša srpska manekenka javnosti je postala poznata kada se pojavila u spotu pjevača Milana Stankovića u njegovoj pjesmi za Eurosong. Bila je i u srpskom reality showu 'Parovi', a početkom travnja ove godine uhićena je zbog prostitucije.

Martina je policiji priznala da se već nekoliko godina bavi prostitucijom kako bi mogla 'lagodno živjeti'. Navodno joj je veza s glumcem, pišu srpski mediji, digla cijenu u poslovanju. Svoje usluge naplaćivala je i do 1000 eura.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • japanokinezjapano 21.04.2022.

    Za nju se ništa nije ispostavilo šta cvrkuću ptice na grani već bi trebalo ispostaviti onog koji je počastio glumca.

  • 21.04.2022.

    Mnogo lep muškarac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare