To je to što me zanima!

Gerard Pique, onaj Shakirin dečko, baš voli grliti muškarce

Nogometaš i njegov prijatelj, obučen u rozu košulju, prisno su se zagrlili, priljubili lice uz lice i napućili usnice. Tako su pozirali za fotografiju snimljenu 2006. godine
Vidi originalni članak

Branič Barcelone i španjolske nogometne reprezentacije sa svojim prijateljima, čini se, razvija duboka i prisna prijateljstva. Nije ga sram pozirati zagrljen s prijateljem i slati puse u kameru, makar mnogi zbog takvih fotografija sumnjaju u njegovu seksualnu orijentaciju. Tako je sada u javnost procurila fotografija snimljena 2006. godine, dok je Gerard Pique (24) još igrao u Manchester Unitedu. Nogometaš i njegov prijatelj pozirali su zagrljeni, napućenih usnica i priljubljeni lice uz lice. 

Lani se Gerard našao u sličnoj situaciji nakon što je objavljena fotografija njega i Zlatana Ibrahimovića kako, prislonjeni uz auto, stoje i drže se za ruke. No, sve insinuacije koje su se i tada pojavile u vezi Piqueove seksualnosti, nedavno su 'pale u vodu' nakon što je nogometaš javno, na nagovor trenera, priznao da je u vezi s kolumbijskom pjevačicom Shakirom (34). 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • robinho1981 11.05.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • MarijoBilavčić 22.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • robacho 02.04.2011.

    Pristao je objaviti vezu sa Šakirom na nagovor Mamića i Markovića kako bi dokazao da nema gejeva u nogometu

Komentiraj...
Vidi sve komentare