To je to što me zanima!

Gere: Najsretniji sam u svijetu, moja žena radi najbolje salate

Kako ne bih bio? Oženio sam se predivnom ženom koja je pametna, osjećajna, posvećena pomaganju ljudima te je zabavna i strpljiva, istaknuo je glumac
Vidi originalni članak

Alejandra meditira, vegetarijaka je, odlična majka, ima dodir anđela, a još je i Španjolka, rekao je glumac Richard Gere (69) prošlog tjedna u intervjuu za magazin Hello. Gere se početko travnja oženio novinarkom Alejandrom Silvom (35) na ceremoniji na glumčevom ranču u blizini New Yorka te je istaknuo kako je 'najsretniji čovjek u svemiru'. 

- Kako ne bih bio? Oženio sam se predivnom ženom koja je pametna, osjećajna, posvećena pomaganju ljudima te je zabavna i strpljiva - ispričao je glumac. Dodao je kako Alejandra zna praštati i dobra je kuharica, a radi i najbolje salate na svijetu. 

- Dolazi iz zemlje kraljeva i kraljica te pisca Miguela de Cervantesa i redatelja Luisa Bunuela. Ne može bolje od toga - rekao je Gere. Glumac i novinarka su se vjenčali na ceremoniji u indijskom stilu i dovezli su se tradicionalnim vozilom na tri kotača tuk-tuk. 

Gere i Siliva upoznali su se 2014. u luksuznom talijanskom hotelu koji je ona kupila s bivšim mužem. Alejandra je kći biznismena i bivšeg potpredsjednika španjolskog nogometnog kluba Real Madrid Ignacija Silve. Glumac je upoznao novinarku dok se razvodila od supruga, geologa Govinda Friedlanda (43), sina američkog rudarskog magnata Roberta Friendlanda. Silva s Govindom ima sina Alberta (6). 

- On je moj heroj u stvarnom životu. Bila sam malo izgubljena, bez svjetla i upoznavanje njega je dalo smisao mom životu. Osjećala sam kao da mi netko pruža ruku i pokazuje mi pravi put - komentirala je svojedobno Alejandra svoju vezu s glumcem za magazin Hola. 

Novine ABC su otkrile vezu glumca i Alejandre u lipnju 2015., no njihovi prijatelji su tada rekli kako su se mjesecima uspješno skrivali od javnosti. Par često zajedno ide na dobrotvorne domjenke u Španolskoj koji se organiziraju za pomoć beskućnicima te nastoje poboljšati uvjete liječenja teško bolesnoj djeci koju posjećuju. 

Gere je bio četiri godine u braku sa supermodelom Cindy Crawford (52), a druga supruga mu je bila glumica Carey Lowell (57) od koje se razveo 2016. te imaju sina Homera Jamesa Jigmea (18).

VIDI OVO: 20 najbizarnijih činjenica na svijetu!

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • kate4141 07.11.2018.

    Dr.Agbazara ist ein großartiger Mann, dieser Arzt hilft mir, meine Geliebte Jenny Williams zurückzuholen, die vor 1 Jahr mit mir Schluss gemacht hat und vor ein paar Tagen kam er zu mir zurück und bat sie mit Hilfe dieser spirituellen Kräfte zurück zu akzeptieren. Also, wenn Sie Hilfe in jeder Situation im Leben brauchen, kontaktieren Sie ihn per E-Mail über: ( agbazara@gmail. com ) oder rufen Sie / WhatsApp +234 810 410 2662

  • musakax 06.06.2018.

    Oženio njegovateljicu....

  • katica40 06.06.2018.

    salate pune vlakana, Gere star i loša probava. Onaj tko ti uspostavi redovitu probavu kao da ti otkrije novi kontinent. Sr..e ti postane sve od misaonog do probavnog procesa. Čemu čudjenje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare