Obavijesti

Show

Komentari 8

Gere: Najsretniji sam u svijetu, moja žena radi najbolje salate

Gere: Najsretniji sam u svijetu, moja žena radi najbolje salate
17

Kako ne bih bio? Oženio sam se predivnom ženom koja je pametna, osjećajna, posvećena pomaganju ljudima te je zabavna i strpljiva, istaknuo je glumac

VIDEO

Alejandra meditira, vegetarijaka je, odlična majka, ima dodir anđela, a još je i Španjolka, rekao je glumac Richard Gere (69) prošlog tjedna u intervjuu za magazin Hello. Gere se početko travnja oženio novinarkom Alejandrom Silvom (35) na ceremoniji na glumčevom ranču u blizini New Yorka te je istaknuo kako je 'najsretniji čovjek u svemiru'. 

- Kako ne bih bio? Oženio sam se predivnom ženom koja je pametna, osjećajna, posvećena pomaganju ljudima te je zabavna i strpljiva - ispričao je glumac. Dodao je kako Alejandra zna praštati i dobra je kuharica, a radi i najbolje salate na svijetu. 

- Dolazi iz zemlje kraljeva i kraljica te pisca Miguela de Cervantesa i redatelja Luisa Bunuela. Ne može bolje od toga - rekao je Gere. Glumac i novinarka su se vjenčali na ceremoniji u indijskom stilu i dovezli su se tradicionalnim vozilom na tri kotača tuk-tuk. 

67th Berlin International Film Festival (Berlinale) -

Gere i Siliva upoznali su se 2014. u luksuznom talijanskom hotelu koji je ona kupila s bivšim mužem. Alejandra je kći biznismena i bivšeg potpredsjednika španjolskog nogometnog kluba Real Madrid Ignacija Silve. Glumac je upoznao novinarku dok se razvodila od supruga, geologa Govinda Friedlanda (43), sina američkog rudarskog magnata Roberta Friendlanda. Silva s Govindom ima sina Alberta (6). 

- On je moj heroj u stvarnom životu. Bila sam malo izgubljena, bez svjetla i upoznavanje njega je dalo smisao mom životu. Osjećala sam kao da mi netko pruža ruku i pokazuje mi pravi put - komentirala je svojedobno Alejandra svoju vezu s glumcem za magazin Hola. 

Novine ABC su otkrile vezu glumca i Alejandre u lipnju 2015., no njihovi prijatelji su tada rekli kako su se mjesecima uspješno skrivali od javnosti. Par često zajedno ide na dobrotvorne domjenke u Španolskoj koji se organiziraju za pomoć beskućnicima te nastoje poboljšati uvjete liječenja teško bolesnoj djeci koju posjećuju. 

Gere je bio četiri godine u braku sa supermodelom Cindy Crawford (52), a druga supruga mu je bila glumica Carey Lowell (57) od koje se razveo 2016. te imaju sina Homera Jamesa Jigmea (18).

VIDI OVO: 20 najbizarnijih činjenica na svijetu!

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama