To je to što me zanima!

Gianna dekolteom zavodila Josipa Radeljaka Dikana

Na koncertu za Super Silvu u Saloonu, Gianna Apostolski nije se odvajala od rastavljenog Dikana. Koncert nije opravdao očekivanja
Vidi originalni članak

Prikupljeno je samo tisuću eura. Koja sramota! Ma, ovo je uvredljivo, bio je komentar prijateljice Super Silve, Nevenke Mesić. Humanitarni koncert u Saloonu privukao je očito, nedovoljno estradnih lica. Organizatorice Alka i Matija Vuica, “narodnjacima” su spašavale polupraznu zagrebačku diskoteku. Super Silvu je došao podržati Josip Radeljak. Ispijajući bijelo vino, “ćaskao” je s bivšom manekenkom i pjevačicom u usponu, Giannom Apostolski. Edvin Softić, Nered, Zdravko Škender, Marina Tomašević, te Žanamari i Josip Katalenić, samo su neka od lica koja su došla podržati kolegicu stradalu u prometnoj nesreći. Tu i tamo koji smješak, “bacio” je i Zuhra. Stalno pogledavajui na sat, komentirao je atmosferu u Saloonu.
- Mislio sam da će biti ipak malo više ljudi - govorio je Softiću.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Tinami 27.12.2007.

    Koja ekipa se skupila tam!!! FUJ !

  • host 22.12.2007.

    ovaj dikan je totalno pokvaren covjek.

  • 22.12.2007.

    NASTAVAK..==>Mene zanima zašto stvari ne bi izgledale drugačije!? Zašto za pultom ne stoje, kao prodavači, predstavnici udruga za koje se skuplja pomoć, čak i sami oni kojima je ta pomoć potrebna, a da naši prebogati političari, sportaši, pjevači i ini slavni i prebogati, dolaze i kupuju? Pa, neka se iskažu i za jedan cvijet ili krafnu plate 100kn!! To je za njih sitnica, a bilo bi pošteno, kad znamo da se besplatno voze u sponzorskim autima, oblače ih isto besplatno zbog reklame i, da ne nabrajam dalje. To bi bio pravedan poredak i logično stanje stvari. No, to je, vjerojatno, nemoguće!

Komentiraj...
Vidi sve komentare