To je to što me zanima!

Gianna obukla minijaturnu haljinu za FHM-ov party

Gianna je otkrila da ju je novi dečko pitao hoće li prestati raditi. Rekla mu je da to sad još ne želi jer ne može mirno biti na jednom mjestu i ljetovati
Vidi originalni članak

Na party u Opatiju Gianna Apostolski (33) došla je iz Rovinja, nakon čega se odmah zaputila prema Biogradu, gdje ju, usidren u ACI Marini Kornati čeka misteriozni dečko na jahti. U vezi su već dva mjeseca, a on je Hrvat iz okolice Splita koji u Rusiji radi već pet godina.
- Pitao me hoću li prestati radti, ali ja sam odbila, nisam ljubomorna, neka on ide gdje hoće i ljetuje s kim hoće, ali ja ne mogu mirno biti na jednom mjestu i samo ljetovati. Lijepo nam je zajedno i ne želim pričati o intimi, pogotovo zbog njega - rekla nam je Gianna. Od bivšeg supruga se rastaje jer je razlika u godinama među njima bila nepremostiva. On je od nje mlađi sedam godina.
- Žene su ionako zrelije od muškaraca, a ja sam snažna žena, uzdržavm sebe i dijete i on se osjetio ugrožen, tu je došlo do svađa. Taj moj brak je bio velika iluzija - ispričala nam je razloge raskida svog jednogodišnjeg braka s poštarom Ivicom Novakom. Glasnogovornica jadranskih noćnih klubova tvrdi da je zaposlenija nego ikad, a pohvalila se i da zbog poslova ima veliku novčanu dobit.
- Ne pada mi na pamet nositi revije za par stotina kuna, radije ću ostati spavati taj dan - objasnila je Apostolski i dodala kako više nema ambicija raditi na televiziji.
- Jedino što me tamo zanima je gluma, uloga u nekoj dobroj seriji, e na to bih pristala - zaključila je. S novim dečkom upoznao ju je menadžer Frane Lovrić (26) za kojeg kaže da je zagrebački trendsetter te da bi bez njega bila izgubljena zbog pretjeranih obveza. U Opatiji, u nedjelju, nije mogla naći frizera koji je radio pa je ekstenzije i prirodnu kosu raspustila bez ikakve frizure. Plesala je u minijaturnoj crnoj haljinici i pila koktele u opatijskom Colosseumu.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • nikola0412 26.07.2010.

    ajme pre dobra je.....hahaha

  • šuma 26.07.2010.

    samo se na slikama nemoj nasmijati prepadnem se .. koda vidim konja.,.. u svakom slučaju ti i udaja ste daleko jer tebi ni Bog nemore pomoć

  • crna33 26.07.2010.

    ma šta bih ona glumila ...sponzorusa jedna....a nek ju njezin kum Ante malo poduci glumi....

Komentiraj...
Vidi sve komentare