Obavijesti

Show

Komentari 28

Gianna obukla minijaturnu haljinu za FHM-ov party

Gianna obukla minijaturnu haljinu za FHM-ov party
6

Gianna je otkrila da ju je novi dečko pitao hoće li prestati raditi. Rekla mu je da to sad još ne želi jer ne može mirno biti na jednom mjestu i ljetovati

VIDEO

Na party u Opatiju Gianna Apostolski (33) došla je iz Rovinja, nakon čega se odmah zaputila prema Biogradu, gdje ju, usidren u ACI Marini Kornati čeka misteriozni dečko na jahti. U vezi su već dva mjeseca, a on je Hrvat iz okolice Splita koji u Rusiji radi već pet godina.
- Pitao me hoću li prestati radti, ali ja sam odbila, nisam ljubomorna, neka on ide gdje hoće i ljetuje s kim hoće, ali ja ne mogu mirno biti na jednom mjestu i samo ljetovati. Lijepo nam je zajedno i ne želim pričati o intimi, pogotovo zbog njega - rekla nam je Gianna. Od bivšeg supruga se rastaje jer je razlika u godinama među njima bila nepremostiva. On je od nje mlađi sedam godina.
- Žene su ionako zrelije od muškaraca, a ja sam snažna žena, uzdržavm sebe i dijete i on se osjetio ugrožen, tu je došlo do svađa. Taj moj brak je bio velika iluzija - ispričala nam je razloge raskida svog jednogodišnjeg braka s poštarom Ivicom Novakom. Glasnogovornica jadranskih noćnih klubova tvrdi da je zaposlenija nego ikad, a pohvalila se i da zbog poslova ima veliku novčanu dobit.
- Ne pada mi na pamet nositi revije za par stotina kuna, radije ću ostati spavati taj dan - objasnila je Apostolski i dodala kako više nema ambicija raditi na televiziji.
- Jedino što me tamo zanima je gluma, uloga u nekoj dobroj seriji, e na to bih pristala - zaključila je. S novim dečkom upoznao ju je menadžer Frane Lovrić (26) za kojeg kaže da je zagrebački trendsetter te da bi bez njega bila izgubljena zbog pretjeranih obveza. U Opatiji, u nedjelju, nije mogla naći frizera koji je radio pa je ekstenzije i prirodnu kosu raspustila bez ikakve frizure. Plesala je u minijaturnoj crnoj haljinici i pila koktele u opatijskom Colosseumu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti