To je to što me zanima!

Gianna: Petra Maroje je jedna velika nimfomanka

Gianna se svojim djetetom kune da na farmi nije bilo droge, kao što je to Gego tvrdio. Kaže da za nju nije bilo mjesta za seks na farmi jer ne vara
Vidi originalni članak

Gianna si je po izlasku s farme već u autu rekla kako će tu večer 'prc, prc' s dečkom, priznala je za magazin Stars. Dok je bila na selu zacrtala si je da nema seksa jer ne vara dečka Ivicu Novaka i apstinencija joj je bila jedino rješenje. Za sebe misli da je od svih farmera bila najmirnija što se tiče seksa i kaže da joj uopće nije padao na pamet. Gianna tvrdi da je na farmi seks najviše falio Petri Maroje, za koju misli da je velika nimfomanka. Svoje mišljenje objasnila je time što je Petra najčešće pričala o seksu i koliko joj nedostaje. Bivša voditeljica Golih vijesti potvrdila je i da će se udati na farmi. O tom sretnom događaju nije htjela odati ništa osim da će joj Simona biti kuma i da će cijela svadba biti u farmerskom duhu. Kazala je i da će na medeni mjesec otići na Maldive ili u Kolumbiju. Za Geginu izjavu kako je na farmi bilo droge kazala je da je to čista glupost, a čak se i zaklela djetetom kako to nije istina. Tijekom showa jako se zbližila sa Simonom, koja joj je najveći favorit za pobjedu.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • keksenija 21.05.2009.

    a ti si jadna i glupa ko i Simona a jeste se našle brate mili baš ste ko sestre! Katastrofa kakvih ljudi ima...

  • valdop 20.05.2009.

    ne treba gledati što se govori već tko govori.....

  • miroljubiv 20.05.2009.

    Baš se prava javila s komentarima,a sve smo saznali o njezinim apetitima i loše napravljenim sisama u \"golim vijestima\".ova nov@ je postala šrot tv malo većeg kalibra.izgleda da su Svilana opsjele neke mračne sile.sve za lovu.valjda im obilato plaćaju da naveliko bljuju druge kandidate,bitno je samo da se fama o \"Farmi\" ne prekine.fuj,bljuj.bljak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare