To je to što me zanima!

Gianna se dva puta udaje, a kuma će joj biti Simona

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Bivšu farmericu dečko Ivica je zaprosio u studiju, a vjenčat će se na farmi. Sonja je ispričala da ju je Dino Bubičić razočarao jer se seksao s Ivanom
Vidi originalni članak

Volim uvijek biti prva u nečemu. Nakon što sam se prva skinula pred kamerama i čitala vijesti, sada uvodim trend vjenčanja pred kamerama, smije se Gianna Apostolski (31), pohvalivši se da je upravo sa zaručnikom Ivicom Novakom (25) u zlatarnici odabrala burmu od platine s malim kamenčićima. Vjenčanica će joj biti bijela s vezenim motivima Dalmacije. Nakon ponoći presvući će se u haljinu domaćeg dizajnera Ivice Skoke.
- Moja svadba na farmi u zadnjem tjednu showa bit će spoj hrvatskih običaja i prava tradicionalna svadba. U rujnu ćemo imati još jedno slavlje. Bit će moderno i otkačeno, vjerojatno na brodu - ispričala nam je bivša voditeljica “Golih vijesti”. Za kumu je odabrala Simonu Gotovac, a Ivici će kum biti prijatelj Lado Periš. Roditelji mladenaca i još dvoje prijatelja bit će posebni gosti. Farmeri će biti u nošnjama, a farmerice će biti djeveruše u opravama koje su same osmislile.

SONJA: DINO I IVANA SU SE SEKSALI
Sonja Kovač kaže da je nakon izlaska iz “Farme” dobila mnoštvo pozitivnih komentara o svom ponašanju. Ipak, povrijedilo ju je što su joj farmeri govorili da je proždrljiva, a ona samo puno jede.
Dino, Mario i Boris bili su joj najljepši jer imaju dobra tijela, no ona je jedva čekala vidjeti dečka Marka, koji joj je najveća podrška. Sonja nije htjela biti u klanovima i tračati kao što su to radile Ivana i Petra. Dino ju je razočarao jer se seksao s Ivanom, a glumio je zbog djevojke vani da nema ništa s njom iako su ga kamere pratile.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • audrey 28.05.2009.

    Pa novatv !!!! Zar ste toliko nisko pali da nam pustate snimke sa vjencanja "zvijezde"...........ma stvarno,odvratni ste postali !!!!

  • sablja 27.05.2009.

    \"Nije htjela biti u klanovima\" kaže Sonja i ostade živa.

  • Gia 27.05.2009.

    Aj života vam maknite ove gadosti iz javnosti, zajedno sa gotovčevima.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare