To je to što me zanima!

Gibo odrezao kosu i riješio se svojih plavih pramenova

Pjevač se prestao bojati i tako otkrio sijedu kosu. Na promjenu svog imidža odlučio se uoči osmog studijskog albuma. Naušnica se ipak neće odreći
Vidi originalni članak

Splitski pjevač karijeru je započeo prije 25 godina. Zaštitni znak bila mu je duga kosa svezana u rep. Iako ju je proteklih godina postupno kratio, Gibonni je sad skinuo sve “neuredne repove”. Prestao se i bojiti otkrivši sijede, koje mu, kako je rekao, uopće ne smetaju. Na promjenu imidža odlučio se uoči osmog studijskog albuma, za koji je u prosincu prošle godine izdao singl “Žeđam”. Iako se odvažio na šišanje, još se ne namjerava odreći naušnica, kojima je također vjeran tijekom cijele karijere.
- Naušnice su jedna od ljepših dalmatinskih tradicija. I moji su ih pradjedovi voljeli nositi - rekao je Gibonni u intervjuu 2001. godine. Godinama je razmišljao o šišanju jer mu je, kako kaže, smetalo kad mu se dim cigareta nakon nastupa uvuče u kosu.
- Volio sam svoju kosu, ali mi je postala nepraktična. Uvijek ti upada u juhu, a nakon boravka u klubu imaš osjećaj da spavaš s licem u pepeljari - rekao je pjevač.
UNICEF-ov ambasador dobre volje nedavno je snimio spot za pomoć Haitiju, potresom razorenoj zemlji za koju će 10. veljače pjevati u splitskoj Areni.
- Na Haitiju se gradi novi svijet. Za 30 kuna, koliko stoji ulaznica, šestero djece može dobiti vodu za mjesec dana - rekao je Gibonni, koji bi se, da nije postao pjevač, sigurno bavio kiparstvom. Svoje radove prodavao je u jednoj galeriji, a omiljeni slikar mu je Salvador Dali. Splitski je glazbenik otkrio kako mu je nadahnuće za novi album bila supruga Sanja, s kojom ima dva sina, Randa (9) i Renca (4).

MAJKA MU ZA TURNEJU ISPLELA KAPICE
Splitski je pjevač nakon izdavanja sedmog albuma “Unca fibre” na turneju krenuo s kolekcijom unikatnih pletenih kapa. Među njima našao se i bež kačket bez kojeg se nije pojavljivao u javnosti.
- Joe Zawinul imao je takve kape, i svidjele su mi se. Nisam ih mogao nabaviti pa mi je mama napravila bolju od njegove - rekao je tada Gibo.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • flyingtiger 04.02.2010.

    naj-patetičniji i def.najgori glazbenik (uz bok mnogima takvog kalibra) u nas. pjesme su mu prestrašna patetika ali veoma \'\'catchy\'\' za mase

  • krizbaher 04.02.2010.

    Ma Gibo je legenda, jedan od rijetkih koji pjevaju iz duše, uz to posjeduje i glas i sluh, a tekstovi mu nisu plitki kao tavica za palačinke, nego doista nešto i znače! Ja sam se malo šalio, ali vidim da nije baš dobro prihvaćeno, jbg...

  • corn flakes 04.02.2010.

    Gibo je najjači ! ! ! Jedva čekam novi album.

Komentiraj...
Vidi sve komentare