To je to što me zanima!

Gibonnijev zagrebački koncert premješten u Tvornicu kulture

Koncert je rasprodan, pa će sretnici koji su svoje ulaznice uspjeli kupiti na vrijeme moći uživati u hitovima jednog od najpopularnijih aktualnih domaćih izvođača
Vidi originalni članak

Radi najavljenog lošeg vremena koje se očekuje sutra u večernjim satima, Gibonnijev zagrebački koncert koji se trebao održati na platou Gradec na Gornjem gradu premješten je u Tvornicu kulture! Početak koncerta zakazan je za 21 sat.

Koncert je rasprodan, pa će sretnici koji su svoje ulaznice uspjeli kupiti na vrijeme moći uživati u najvećim hitovima jednog od najpopularnijih aktualnih domaćih izvođača, kao i u najnovijim singlovima s aktualnog albuma ''20th Century Man''

Podsjetimo, na svojoj turneji pod pokroviteljstvom Coca-Cole, Gibonni je već održao uspješne koncerte u Osijeku, Zadru, Solinu, Varaždinu, Opatiji i Puli. Nakon zagrebačkog koncerta, posljednji datum turneje je 14.9. u Rabu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • aloza 12.09.2013.

    tko god može,neka ode! :) bila sam na koncertu u varaždinu,putovala 200 kilometara i nije mi uopće žao,dapače. divan čovjek,divna energija,komunikacija s publikom kakvu još nisam vidjela,predgrupa odlična,glazbenici,vokali na vrhunskom nivou :) preporučujem :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare