To je to što me zanima!

Gigi Hadid podržala Palestince, izraelska vlada ju je osudila na Instagramu: 'Ovo nije hrabro...'

Ipak, Gigi je naglasila da njezina podrška Palestincima ne podrazumijeva i podršku strahota koje proživljavaju Izraelci
Vidi originalni članak

Manekenka Gigi Hadid (28) na društvenim mrežama vrlo otvoreno podržava palestinsku stranu u sukobima koji su izbili na Bliskom istoku. Sada se zbog toga našla pod oštrom osudom izraelske vlade. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nema ničeg židovskog u postupanju izraelske vlade prema Palestincima. Osuda izraelske vlade nije antisemitizam i podržavanje Palestinaca, nije podržavanje Hamasa - napisala je Gigi. 

Inače, Gigin otac Mohamed Hadid (77) rođen je u palestinskoj obitelji u Nazaretu. Od tamo su otišli kao izbjeglice tijekom Palestinskog rata. 

Izraelska vlada osvrnula se na manekenkinu objavu na svojim službenim društvenim mrežama. 

- Nema ničeg hrabrog u Hamasovom masakru nad Izraelcima. Osuditi Hamas za ono što jest (ISIS) nije istup protiv Palestine, a podrška Izraelcima u njihovom pravu protiv barbarskih terorista je ispravna stvar za učiniti - stajalo je u njihovoj objavi. 

Ipak, Gigi je naglasila da njezina podrška Palestincima ne podrazumijeva i podršku strahota. 

SAKRILI SE Taylor je 'posudila' kuću Gigi i Bradleyju: Htjeli su privatnost, a ona voli pomagati prijateljima

- Iako imam nade i snove za Palestince, nijedan od njih ne uključuje naškoditi Židovima. Teroriziranje nedužnih ljudi nije u skladu s pokretom ‘Slobodna Palestina‘ i ne čini mu dobro. Ideja da to čini potaknula je bolan, desetljećima dug ciklus odmazde naprijed-natrag (čiji nijedan nedužni civil, Palestinac ili Izraelac, ne zaslužuje biti žrtva) i pomaže u održavanju lažne ideje da je biti pro-Palestinac jednako biti antisemit - zaključila je Gigi. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • langweilig 19.10.2023.

    Bitna kao prasina

Komentiraj...
Vidi sve komentare