To je to što me zanima!

Gisele Bündchen: 'Depresiju i napadaje panike sam uspjela riješiti promjenom prehrane'

Nakon što je Gisele Bündchen posjetila razne specijaliste, više nije znala što učiniti te je u jednom trenutku odlučila posjetiti naturopata
Vidi originalni članak

Brazilska manekenka Gisele Bündchen (43) gostovala je u talk showu 'The View' u kojem je progovorila o svom mentalnom zdravlju. Gisele je voditeljici i glumici Whoopi Goldberg ispričala da se promjenom prehrane oporavila od teške depresije i napadaja panike u ranim dvadesetima.

NEKADAŠNJI SLAVNI PAR Tom Brady nije se htio razvesti od Gisele Bündchen, otkrili i razlog: 'Nisu očekivali rastavu'

- Nisam imala pojma da su depresija i napadaji panike povezani s mojim stilom života, a nezdrava hrana je bila veliki dio moga života. Nisam tada baš obraćala pozornost, samo sam svugdje jurila - prisjetila se slavna manekenka koja je tada proživljavala najgore životno razdoblje.

Nakon što je posjetila razne specijaliste, više nije znala što učiniti te je u jednom trenutku odlučila posjetiti naturopata.

TRAGEDIJA U OBITELJI Gisele Bündchen oprostila se od majke emotivnom porukom

- On mi je rekao da moram promijeniti prehranu, a meni nije bilo jasno kakve to veze ima s mojim mentalnim zdravljem. Rekao je da itekako ima veze - ispričala je manekenka koja je tada shvatila da kava, cigarete i nezdrava prehrana uništavaju njezino mentalno zdravlje.

- Tada se sve promijenilo. Postala sam druga osoba. Počela sam meditirati, raditi yogu i vježbe disanja. Hrana je za mene bila lijek - rekla je Gisele koja danas ide na pilates, diže utege, surfa, pliva i jaše konje.

VANIA NONNENMACHER Umrla je majka Gisele Bundchen

Inače, Gisele je od 2009. do 2022. bila u braku s američkim nogometašem Tomom Bradyjem s kojim ima dvoje djece; sina Benjamina (14) i kći Vivian (11).

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mars7 24.03.2024.

    Svaka cast

  • Čobo 24.03.2024.

    Prestala jesti šećer u prahu

  • 𝓝𝓲𝓷𝓪 𝓽𝓱𝓮 𝓫𝓪𝓭𝓪𝓼𝓼 24.03.2024.

    Ne vjerujem :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare