To je to što me zanima!

Gisele Bundchen pokupila je svu pažnju na karnevalu u Riju

Gisele je na Twitteru priznala da s prijateljicama i sestrom pohađa satove sambe samo zbog karnevala u Riju koji je ove godine posjetilo je oko 70 tisuća turista
Vidi originalni članak

Među plesačicama sambe na jednom od najpoznatijih karnevala u svijetu, onom u Rio de Janeiru, pažnju je privlačila i manekenka Gisele Bundchen (30).  Isticala se među mnoštvom posjetitelja i maskiranih sudionika vesele karnevalske povorke. Televizijske kamere u jednom su trenutku bile okrenute samo prema njoj, a mnogi su htjeli izmijeniti par riječi s najplaćenijim modelom na svijetu. U publici je bio njezin suprug Tom Brady (33). Gisele je na Twitteru priznala da s prijateljicama i sestrom pohađa satove sambe samo zbog karnevala u Riju. 

 Svake godine karneval u Rio de Janeiru posjeti oko 70 tisuća zantiželjnika željnih dobre zabave. Gisele 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • mindunique 09.03.2011.

    Baš je gadna u faci i muškobanjasta!

  • user_86520 08.03.2011.

    Ne razumijem zašto pljujete po nekom koga ni ne znate. Iskreno, i ja bi da mogu-i išla u Rijo i platila si sate sambe i uživala. A uostalom žena-nit je ružna, niti je ne-zgodna, niti je glupa. A čak i da je sve to, što vas se tiče, ona je tamo gdje je, vi ste tu gdje jeste. Nije učinila nikom nažao. Tako da, krenite od sebe prije nego prokomentirate zlobnim komentarima.

  • ZeKo_9 07.03.2011.

    pohađala satove sambe za karneval???? a sta je tamo naucila, mahat ljudima???

Komentiraj...
Vidi sve komentare