To je to što me zanima!

Gisele mamila poglede na plaži: Fotografi je 'uhvatili' u bikiniju, a ona pokazala zavidnu figuru

Manekenka, koja je u petom desetljeću, spremno je pozirala paparazzima u Versaceovom ljubičastom kupaćem kostimu dugih rukava. U prvom planu je bilo njezino isklesano tijelo
Vidi originalni članak

Brazilska manekenka Gisele Bundchen (42) vratila se poslu nakon razvoda od igrača američkog nogometa, Toma Bradyja (45), a fotografi su je 'uhvatili' u kupačem kostimu na plaži u Miamiju. 

NOVI DETALJI RAZVODA Tom Brady nije želio razvod od Gisele? 'Bio je spreman na sve da spasi brak, ali bilo je kasno'

Manekenka je snimala novu kampanju i spremno pozirala paparazzima u Versaceovom ljubičastom kupaćem kostimu dugih rukava. U prvom planu je bilo njezino isklesano tijelo.

Kasnije su je fotografirali i u ružičastom kupaćem kostimu. Poznato je kako manekenka redovito trenira te da se zdravo hrani.

Gisele je između 2002. i 2016. godine nosila titulu najplaćenije manekenke svijeta, a onda ju je tada s trona svrgnula Kendall Jenner koja se i dalje tamo nalazi. 

Podsjetimo, Gisele se krajem listopada razvela od Toma Bradyja nakon 13 godina braka. Ljubav je pukla nakon 'epskih svađa'. Manekenka je navodno htjela da se umirovi iz svijeta profesionalnog američkog nogometa, no on je to odbio zbog čega ga je odlučila napustiti.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S ARIJOM RIZVIĆ:

Idi na 24sata

Komentari 12

  • langweilig 02.02.2023.

    Gdje je bikini?!

  • daleko najjaci_556 02.02.2023.

    Ja svaki dan pisem komentare i ulizujem se njoj i drugim starletama, nijedna me nece ;((( Ja ionako samo pisem, drugo me sram, nevin sam :(((

  • Samuro 02.02.2023.

    Bikini znači dvodjelni kupaći, a ovo je jednodjelni

Komentiraj...
Vidi sve komentare