To je to što me zanima!

U Pepperse se vraća legendarni John Frusciante: 'Uskrsnuo je'

Prema pisanju portala Stereogum, Peppersi su proteklih godinu i pol proveli u studiju radeći na novom albumu, ali nije poznato koliko je i je li uopće Frusciante sudjelovao na novim pjesmama
Vidi originalni članak

Gitarist John Frusciante (49) vraća se Red Hot Chili Peppersima nakon gotovo deset godina pauze. Bend je s fanovima podijelio vijest na društvenim mrežama, a njihovi obožavatelji su 'na aparatima'. 'Uskrsnuo je', 'Ne mogu vjerovati, Peppersi su opet ono što su nekad bili', samo su neki od komentara obožavatelja.

- The Red Hot Chili Peppers objavljuju da se rastajemo od našeg gitarista proteklih deset godina, Josha Klinghoffera. Josh je prekrasan glazbenik kojeg poštujemo i volimo. Zahvalni smo za vrijeme s njim i brojne darove koje je s nama podijelio. Također, s velikim uzbuđenjem i punim srcima objavljujemo da se John Frusciante vraća u bend. Hvala vam - stoji u objavi benda.

Frusciante je s Peppersima posljednji put zasvirao na dvostrukom albumu 'Stadium Arcadium' 2006. Njegovo mjesto zauzeo je Josh Klinghoffer (40) koji je s Peppersima snimio da studijska albuma 'I'm With You' (2011.) i 'The Getaway' (2016.)

PRERAZLIČITI SU Rastaje se J. Frusciante, bivši gitarist Red Hot Chili Peppersa

Prema pisanju portala Stereogum, Peppersi su proteklih godinu i pol proveli u studiju radeći na novom albumu, ali nije poznato koliko je i je li uopće Frusciante sudjelovao na novim pjesmama.

Bend trenutačno ima zakazane nastupe na nekoliko festivala sljedeće godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 16.12.2019.

    bili su dobar bend u 90ima poslije mi se njihove pjeseme nisu svidale under the bridge najbolja njihova stvar

  • KloniraniTata 16.12.2019.

    Čekao sam samo 10 godina :)

  • 16.12.2019.

    Odlična vijest za dobro jutro :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare