To je to što me zanima!

Gitaristički virtuoz Santana nastupa 29. srpnja u Zadru

Santana se na sceni probio s istoimenim bendom, nastupom na legendarnom Woodstocku 1969. svirajući prvi hit „Evil Ways“ s debitantskog istoimenog albuma
Vidi originalni članak

Proslavljeni meksičko-američki gitarist Carlos Santana po prvi put u karijeri posjetit će Zadar  nakon što je već prije svirao u Zagrebu i Varaždinu.

Ovaj gitaristički virtuoz nastupit će 29. srpnja na parkiralištu dvorane Jazine, na kojem su već svirali Zucchero i Lenny Kravitz. Santana se vraća u Hrvatsku nakon četiri godine, a u sklopu turneje promovirat će svoj posljednji album iz 2012. „Shape Shifter“, koji je većinom sastavljen od instrumentalnih skladbi.

Poznat po fuziji bluesa, rocka, jazza i latino glazbe, Santana, inače stanovnik Rock'n'Roll kuće slavnih i višestruki osvajač Grammyja, u Zadru će ponuditi presjek bogate karijere, od kultna prva tri albuma, koji su ga s prelaska iz 60-ih u 70-e vinuli u zvijezde, pa do megapopularnog "Supernaturala" i hitova posljednjih deset godina.

Santana se na sceni probio s istoimenim bendom, nastupom na legendarnom Woodstocku 1969. svirajući prvi hit „Evil Ways“ s debitantskog istoimenog albuma nakon čega su uslijedila još dva klasika – Abraxas i Santana III.

Ulaznice su u prodaji u sustavu Eventima po cijeni od 325 kuna za stajanje i 505 za VIP sjedenje, a kupci prvih 2000 ulaznica ostvarit će popust te će moći kupiti ulaznice za stajanje po 275 kuna, a za VIP sjedenje po 455 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Gibbs 01.06.2013.

    http://www.youtube.com/watch?v=QcoP8c7pNVc

  • Gibbs 30.05.2013.

    ideš, to je nešto što bi volio vidjeti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare