To je to što me zanima!

Giuliani osvojio Zlatnu malinu za najgoreg sporednog glumca

Nesvjesno pojavljivanje, Rudyja Giulianija u filmu "Borat 2", odnosno njegova uloga u tom filmu, u subotu je proglašena jednom od najgorih, po ocjeni osoba koje dodjeljuju Zlatne maline
Vidi originalni članak

Nagrade koje se dodjeljuju pod nazivom Zlatna malina, utemeljene su 1980. i dodjeljuju se prije prestižne ceremonije Oscara koja se održava u noći s 25. na 26. travnja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Rudy Giuliani je proglašen najgorim sporednim glumcem zbog svojega nesvjesnog kratkog pojavljivanja u nastavku filma Sache Barona Cohena, 'Borat 2'.

Bivši gradonačelnik snimljen je skrivenom kamerom u ne pretjerano laskavoj 'sceni' u hotelskoj sobi s glumicom koja glumi novinarku. Ipak, bivši gradonačelnik New Yorka smatra da se u filmu nije dogodilo ništa neprimjereno.

TRUMPOV ODVJETNIK Rudy Giuliani mogao bi biti izbačen iz odvjetničke komore

'Absolute Proof', film Mikea Lindella proglašen je najgorim filmom godine. Radnja se bazira na neutemeljenim tvrdnjama o prijevari na američkim predsjedničkim izborima 2020. godine. Lindell, glasni pristaša bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa proglašen je i najgorim glumcem.

VIDEO: GIULIANI CITIRAO I FILMOVE Rudy se rastopio: Toliko žustro sipa teorije o krađi glasova da mu je procurila boja za kosu

'Music', film glazbenice Sije o mladoj autističnoj djevojci osvojio je ukupno najviše Zlatnih malina - tri, a jedna je dodijeljena Kate Hudson kao najgoroj glumici.

Dobitnike Zlatnih malina bira 1097 članova iz više od dvadeset zemalja svijeta. Članovi se prijavljuju putem interneta i plaćaju članarinu u iznosu od 40 američkih dolara. 

NIJE BIO NEPRIMJEREN? Trumpov odvjetnik o rukama u hlačama: 'Dama je bila u sobi, a meni je malo zapeo mikrofon'

Idi na 24sata

Komentari 1

  • vedii888 25.04.2021.

    Giuliani najgori sporedni glumac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare