To je to što me zanima!

Giuliano: Istina je da sam bio u vezi s Rozgom, bili smo dica...

Pjevač je u MaPet showu priznao vezu s kolegicom, no nije htio otkriti s kim je bio dok je 'žario i palio' glazbenom scenom, piše tportal. Nevinost je izgubio u osnovnoj
Vidi originalni članak

Splitski pjevač otkrio je pikanterije iz privatnog života voditeljicama Marijani Batinić i Petri Nižetić u 'MaPet showu', piše tportal

- Da, istina je da sam bio u vezi s Rozgom, bili smo dica, Jelena je ovako super cura - potvrdio je Giuliano Đanić (40) nekadašnju vezu s kolegicom Jelenom Rozgom (36). 

Nije htio otkriti s kim je sve bio dok je 'žario i palio' glazbenom scenom, no priznao je da se prvi put zaljubio u osnovnoj školi kada mu je bilo 12 godina, a u osnovnoj je i izgubio nevinost. 

Komentirao je da je vjerojatno najsretniji čovjek na svijetu jer je uspio zavesti suprugu Kristinu i priznao da ga najviše izbaci iz takta kada ga supruga zove imenom i prezimenom jer tada misli da je nešto skrivio. 

- Brak je uvijek bio i bit će stvar kompromisa. Recept se krije u tome da treba reći: 'Da, ženo u pravu si - zaključio je pjevač. 

Rozga: Ivan Huljić mi je frend, u Zagrebu živim kod prijateljice

Idi na 24sata

Komentari 54

  • MarijaJurić 26.11.2013.

    u osnovnoj...sa 12? jako rano.

  • miladraga 19.11.2013.

    Hvalite me usta moja...

  • halfofmoon8 19.11.2013.

    uuuuuuuuuuuuuuuu, još je i loverboy...

Komentiraj...
Vidi sve komentare