To je to što me zanima!

Glad za novcem: I negativac iz 'Spidermana' dobiva svoj film

Filmska industrija je industrija koja proizvodi nevjerojatne sume novca i bilo je samo pitanje vremena kada će neki producent okrenuti svoje oči prema drugim popularnim likovima iz stripova
Vidi originalni članak

Kako Sony još uvijek posjeduje prava na snimanje filmova o Spidermanu, a zadnji pokušaj ekraniziranja nije prošao baš maestralno, bilo je samo pitanje vremena kada će se pojaviti ideja za još jednim pokušajem.

No nitko nije mislio da Sony ima namjeru ekranizirati i nešto više osim priča o Spidemanu. Po svemu sudeći, u mrežu su uhvatili ekranizaciju priče o jednom od značajnijih Spidermanovih protivnika - Venomu.

Premda se prvi put pojavio u stripu još 1984. godine, pod imenom 'Alien Costume', tek 1988. godine je Venom dobio i ime i svoje karakteristične sposobnosti, te je postao miljenik publike. Upravo zato je i proglašen jednim od najvećih negativaca iz stripa, a to je bio i razlog zašto ga se odabralo kao negativca u trećem nastavku 'Spidermana', iz 2007. godine.

No u tom filmu Venom je sveden na komediju i sprdnju i nije ostavio nimalo dobar dojam na publiku, a niti na kritičare.

Pogledajte video

Stoga ipak nije bilo toliko iznenađujuće, s obzirom na Venomovu popularnost, i poprilično loš pokušaj prebacivanja na velike ekrane, da će netko opet probati dovesti 'Simbiota' (nadimak kojeg Venom ima) u kina.

Doduše, za scenarista odabran je Dante Harper, koji nema nikakva scenaristička iskustva, tako da nije jasno koliko je Sony predan ovom projektu. Ipak, dolazi im vrijeme kada se prava vraćaju originalnim vlasnicima.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • QuentinRodriguez 08.03.2016.

    Katastrofa!! Venom film bez Spidermana? Sranje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare