To je to što me zanima!

Glamur na dodjeli: Indira i Mia odabrale crno-crvenu kreaciju, a Badrić zablistala u ružičastom

Ove godine nisu slavili samo televizijski i radijski novinari te glumci, glazbenici i nova lica, već i kreatori digitalnog sadržaja. Spektakl su vodili Duško Ćurlić i Doris Pinčić
Vidi originalni članak

Dodjela Večernjakove ruže u petak u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu, na crveni tepih donijela je mnogo poznatih lica, ali i divnih kreacija. Osobe s domaćeg estradnog neba pokazale su se u punom svjetlu i zablistale na svečanoj dodjeli nagrada. Pjevačice, glumice, voditeljice i influencerice odlučile su pokazati svoje atribute, pa su se pojavile s dubokim dekolteima, velikim prorezima...

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nina Badrić (49) na pozornici je zapjevala 'Pamtim', a za ovu prigodu odjenula je ružičastu haljinu s predimenzionalnim rukavima. Kombinaciju je upotpunila visokim potpeticama u istoj boji. 

Mia Dimšić (29) je također na pozornici izvela pjesmu, i to onu s kojom će nas ove godine u Torinu predstavljati na Eurosongu, 'Guilty Pleasure'. Nosila je dugu crnu haljinu, s dubokim prorezom na nozi i zanimljivim detaljima te crvene čizme.  

I Indira Levak (48) je izabrala crno-crvenu kombinaciju, ali se odlučila za odijelo.

Borna Kotromanić (51) nosila je dugu crnu haljinu s prorezom pa je istaknula vitke noge. Osim toga, kreacija je naglasila i njezine grudi. 

POGLEDAJTE GALERIJU: 

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • bree77 19.03.2022.

    Moja Nina totalno kriva boja ta tvoju dob,u kojem svijetu ti živiš ..

  • Cherylin 19.03.2022.

    Sve mi ti plaćamo..to je najgore id svega

  • Stojan NEUM 19.03.2022.

    Tko vas još gleda budite pošteni objavite postotak gledanosti 🇭🇷

Komentiraj...
Vidi sve komentare