To je to što me zanima!

Glazbena poslastica: Mrle i Ivanka prvi put zajedno u Puli

Mr. Lee & IvaneSky održat će koncert u sklopu programa “Ljeto u Dnevnom” u nedjelju 23.07. s početkom u 22 sata u dvorištu Društvenog centra Rojc
Vidi originalni članak

Bit će to premijerni pulski nastup projekta koji je nastao prije nekoliko desetljeća pod imenom Strukturne ptice, a prethodio je kasnijim inkarnacijama Let2 i Let3 te je u zadnjih nekoliko godina fermentirao u kazališnom i filmskom glazbeno-scenskom djelovanju Damira Martinovića Mrleta – Mr.Leea i Ivanke Mazurkijević – IvaneSky.

Njihov album ”Colors” glazbeni kritičari su ocijenili kao pravi konceptualni album koji može parirati izdanjima na internacionalnoj glazbenoj sceni. Glazba koju izvode MrLee & IvaneSky je nekonvencionalna i kao takva svoju publiku ima i u Hrvatskoj.

Uz ovaj pokretački duo na live nastupima pridružuju se trojica sjajnih glazbenika, gitaristi Vlado Simcich Vava (Turisti, ex-Laufer) i Dražen Baljak (Let3), te bubnjar Ivan Bojčić Bin(Morso, Let3).

 

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 40 kuna mogu se nabaviti u sustavu entrio.hr te u agenciji Activa.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Medici 14.07.2017.

    Meni je Ivana baš OK; simpa i pozitivna cura. Ali Mrle, brate mili, hoćemo li organizirati neku humanitarnu akciju da se čovjeku kupi sapun i napravi kupaonica.

  • Poison Ivy † 14.07.2017.

    Meni ovo dvoje djeluju toliko zmazano, kao da se nisu prali od 91'....

Komentiraj...
Vidi sve komentare