To je to što me zanima!

Glazbenica hrvatskih korijena: 'Borim se s bolešću i slomljenim srcem. Boli me cijelo vrijeme'

Lorde, pravog imena Ella Maria Lani Yelich-O'Connor, napisala je emotivno pismo svojim obožavateljima i otkrila im neke detalje iz svog života
Vidi originalni članak

Glazbenica Lorde (26), pravog imena Ella Maria Lani Yelich-O'Connor, poslala je pismo svojim obožavateljima u kojem je otkrila kako se bori s bolešću i slomljenim srcem. Neki su njezino pismo podijelili na društvenim mrežama.

VJERA U SEBE JE NAJVAŽNIJA 'Kritizirali su me da sam kao Lorde, ali to mi je kompliment'

Pjevačica čija je majka podrijetlom iz Hrvatske uvijek je otvoreno pričala o svom zdravlju, problemima s tjeskobom i strahu od javnog nastupa. 

- Moje tijelo je doista pod upalom, pokušava mi nešto poručiti. Ja mu želim pomoći, ali ništa ne pomaže pa sam frustrirana - napisala je pjevačica. Crijeva mi ne rade kako treba, koža mi je gora no ikad, nekoliko puta mi je pozlilo - napisala je.

Sada je u pismu koje je uputila fanovima otkrila kako je prestala uzimati lijek koji uzima već 11 godina.

- Ranije ove godine sam shvatila da mi je teško slušati svoje tijelo, da je to nešto što nikad nisam naučila. Postala sam potpuno svjesna kako sam ga cijelo vrijeme ignorirala ili mu nisam davala ono što mu treba. Živcirala sam se zbog 'bori se ili bježi' reakcije, uzela bih šaku tableta i gurala dalje. Malu žutu pilulu koju sam uzimala svakog jutra, tisuće jutara od svoje 15 godine, prestala sam uzimati prije pet dana. Vidjet ćemo kako će to ići - iskreno je napisala.

Iako nije spominjala vezu s dečkom Justinom Warrenom, dodala je kako se mora naučiti nositi sa slomljenim srcem. Zbog toga, neki su zaključili da su prekinuli. 

- Srce mi je ponovno slomljeno. Drugačije je ovaj put, ali opet isto - napisala je.

ODUŠEVILA OBOŽAVATELJE Lorde nastupila u Šibeniku: 'Dvije godine sam ovo čekala'

Unatoč svemu, na ovu godinu će gledati pozitivno.

- Gledat ću je pozitivno i s poštovanjem, znajući da je to godina u kojoj je sve sjelo na svoje mjesto, godina u kojoj sam prešla u novu fazu i da sam, usprkos svemu, uzbuđena - zaključila je.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Aglaonema 22.09.2023.

    Žao mi je

  • Prki 22.09.2023.

    Jadna, baš mi te žao ali me zanima ima li jedna slavna ličnost koja nema neku bolest od koje joj je jako teško, većinom su to bolesti u glavi koje se naravno ne vide iz vana. Isto kao i sudionici reality showa svi neke tužne priče, eno ona debela kaže mršavi zbbog pokojnog oca koji je umro prije 9g i 160 njenih kila i sad se ona sjetila mršaviti za oca poslije šlepera hamburgera što je nagurala u sebe ili ja griješim pa je i ona bolesna pa se deblja od boesti a ustvari ništa ne jede.

Komentiraj...
Vidi sve komentare