To je to što me zanima!

Glazbenik Elton John tvrdi da uživa u mirisu pelena za bebe

Mjesec dana nakon što su postali roditelji, Elton John tvrdi kako on i David ne mogu biti sretniji. Glazbenik je rođenje sina nazvao jednim od najljepših događaja u životu
Vidi originalni članak

Elton John (63) uživa u očinstvu. Glazbenik, koji je nedavno s mužem redateljem Davidom Furnishom (48) usvojio sina Zacharyja, tvrdi da obožava miris pelena. Mjesec dana nakon što su postali roditelji, par ne može biti sretniji. Elton je rođenje sina nazvao najljepšom stvari koja mu se dogodila nakon što je upoznao Davida. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • istina52 25.01.2011.

    ..... glazbenici Elton John te njegov David neka budu sretni u svojoj ljubavi , to im nitko ne osporava, ali oni obitelj nisu bez obzira što im je dozvoljen civilni brak i što im je surogat majka rodila dijete jer ne mogu imati niti rađati svoju vlastitu djecu, a niti posvojiti što im nije uspjelo u Ukrajini upravo iz tog razloga Svaka čast njima kao umjetnicima, vjerojatno su i jako dobri ljudi, ali ne mogu slati poruku svijetu niti oni niti "opsjednute" glumice koje svako malo dobivaju djecu od nepoznatih "surogat majka" odnosno najvećeg mogućeg "falsifikata 21.stoljeća", i zbog toga je odlučeno u Australiji zakonom zabraniti, kazniti sve sudionike tog sramotnog čina da se djeca rađaju na takav način preko treće osobe.

  • nema me danas 24.01.2011.

    Neću ulaziti u to jesu li normalni, ali sigurno će biti bolji roditelji od onih koji žive u "svetoj bračnoj zajednici" pa svoju djecu tuku,premlaćuju,izgladnjuju,gase cigarete na njima ili dave u kadi vrele vode...a usput skromno pretpostavljam da homoseksualci "svoju djecu" ne tjeraju da budu homoseksualne orijentacije.

  • demmy. 24.01.2011.

    a šta sad, nek su sretni...bolje da su sretni nego da su nesretni. eh...

Komentiraj...
Vidi sve komentare