To je to što me zanima!

Glazbenik otkrio da ima tešku bolest: 'Borit ću se do kraja'

Parkerova trudna supruga Kelsey mislila je isprva da Tom možda samo ima gripu, no vijesti teško da su mogle biti gore. Par očekuje drugo dijete, a roditelji su šestomjesečne Aurelije.
Vidi originalni članak

Tom Parker (32), zvijezda britansko-irskog popularnog boy benda The Wanted otkrio je svojim fanovima kako je prije nekoliko tjedana saznao poražavajuću dijagnozu. Dijagnosticiran mu je terminalni tumor na mozgu, kojeg nije moguće operirati. 

- Primijetili ste da smo tihi na društvenim mrežama posljednjih nekoliko tjedana i vrijeme je da vam kažem zašto. Nažalost, dijagnosticiran mi je tumor mozga i već sam na liječenju. Odlučili smo, nakon dugog razmišljanja, umjesto da pokušavamo to držati u tajnosti, odraditi jedan intervju u kojem ćemo iznijeti detalje i svima dati do znanja o čemu je riječ, ali na naš način. Ne želimo da sad budete tužni i sažalijevate Toma, želimo od vas ljubav i pozitivnu energiju. Bit će to teška bitka, ali uz ljubav i podršku pobijedit ćemo - objavio je glazbenik na društvenim mrežama, a poruku potpisuju on i njegova supruga. 

MALENI BORAC Bublé presretan: Naš sin (3) je pobijedio rak, sad se oporavlja

Parkerova trudna supruga Kelsey mislila je isprva da Tom možda samo ima gripu, no vijesti teško da su mogle biti gore. Par očekuje drugo dijete, a roditelji su šestomjesečne Aurelije. 

- Šokiran sam još uvijek. Puno je toga što čovjek mora progutati i suočiti se s novim okolnostima. Znao sam da nešto nije ok, ali naravno da nisam očekivao ovakve vijesti. Bez obzira na sve i na moje šanse, borit ću se do kraja - ispričao je Tom za OK Magazin, a na društvenim mrežama dobio je tisuće poruka podrške. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 13.10.2020.

    Mlad čovjek na početku obiteljskog života... strašno. ☹️

  • 12.10.2020.

    I sve ostalo postane nevažno...kako tužno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare