To je to što me zanima!

Gledaj mama, ovako se to radi: Harper se smijala fotografima

Victoria Beckham poznata je po tome da se ne želi nasmijati fotoreporterima ni u kojoj situaciji. Malena Harper puno je otvorenija prema predstavnicima sedme sile
Vidi originalni članak

Majka i kćer snimljene su jučer dok su dolazile na željezničku postaju kako bi otišle u Pariz na proslavu Davidovog 38. rođendana. Victoria Beckham (39) je pred fotoreporterima bila uobičajeno ozbiljna dok je dvogodišnja Harper bila izvrsno raspoložena. Cijelo vrijeme se smijala i nimalo je nije smetalo škljocanje fotoaparata oko nje. 

Victoria malenu cijelo vrijeme nije ispuštala iz ruku, a Harper se izvijala kako bi dobro pogledala sve fotografe i znatiželjnike koji su ih promatrali dok su dolazili na postaju u Londonu. Cure su se zabavljale i dok su putovale vlakom pa je Harper tako u Parizu iz vlaka izašla s drugačijom frizurom nego što ju je imala dok su kretali na put. 

Malena je za put bila obučena u bijelu majicu i traperice dok je na nogama ima smeđe cipelice. Victoria je pak imala kaput bez rukava, bež hlače i crne štikle.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • madjarica 04.05.2013.

    oni su meni sasvim ok!

  • EXAndrea 03.05.2013.

    Baš je lijepa djevojčica...vesela, sretna, nasmijana ...uostalom pa kakva bi drugačija i trebala biti kad ima tek dvije godine?

  • WOMANIZER 03.05.2013.

    još najbolje da bi se njima veselila! -.- .........curica je baš slatka! :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare