To je to što me zanima!

'Gledate motor ili vam ispadaju oči od buljenja u moju guzu?'

Coco-T samouvjereno je zajašila ulaštenu jurilicu na dva kotača i pritom pokazala svoj najjači adut - pozamašnu pozadinu. Pozirala je bez gaćica u mrežastoj haljinici
Vidi originalni članak

Voli Louboutin štikle, kućne ogrtače s leopard uzorkom koje nosi kao haljine, premale kupaće kostime, kožu, lateks i odjeću koja je što uža i otkriva što je više moguće. Nova omiljena stvar u životu guzate Coco-T (31) su 'nabrijani' motori. Bivša Playboyeva zečica samouvjereno je zajašila ulaštenu jurilicu na dva kotača i pritom pokazala svoj najjači adut - pozamašnu pozadinu. 

- Hej! Gledate li u motor ili vam oči ispadaju od buljenja u moju guzu i seksi outfit? Samo pitam budući da je sve od navedenog jako seksi - napisala je Coco ispod fotografije koju je objavila na Twitteru. 

Ovaj put odlučila je pozirati bez rublja u mrežastoj haljini koja više otkriva nego pokriva. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • milan7 23.05.2011.

    pa koja bi budala pored takvog motora gledala njezinu guzicu

  • Faustina009 23.05.2011.

    Ovo je grozno , kako može misliti da se to nekome sviđa takva pozadina. Ne rugam se, ali mislim da bi trebala manje isticati ono što je neproporcionalno cijelome tijelu.

  • pingli 23.05.2011.

    meni je ova stvarno zabavna. je se nemogu načudit njoj, do kud li seže ljudska glupost, mislim ovak nešto napravit od sebe i biti sretan s tim...a joj...strava

Komentiraj...
Vidi sve komentare