To je to što me zanima!

Gledatelje je zbunila vampirica: Koliko ona zapravo ima godina?

Gledatelji su po društvenim mrežama komentirali Oljino pojavljivanje na malim ekranima. Raspravljali su koliko godina vampirica ima pa su se pojavile razne brojke: 50, 28, 37, 57...
Vidi originalni članak

Olja Einfalt Mihovilović ovog tjedna okušala se u kulinarskoj emisiji 'Večera za 5 na selu'. Iako još nije kuhala, Olja je već tijekom prve večere privukla pažnju. Komentirali su je i njezini protukandidati, ali i gledatelji showa.

Avangardna splitska umjetnica prvu je večer glumila Japanku, koja jede samo rižu i sushi. Svakog dana utjelovit će drugog lika -  iduća na redu je Olja Ajfon (po uzoru na starletu Tijanu Ajfon), treće večeri svoje goste dočekat će kao vampirica, a potom će glumiti magistricu farmacije. 

Kandidati 'Večere za 5 na selu' priznali su da su ostali zatečeni njezinim načinom izražavanja. No, nisu jedino oni ostali zbunjeni. Gledatelji su po društvenim mrežama komentirali Oljino pojavljivanje na malim ekranima. 

Najviše se protezao komentar: 'Koliko godina zapravo Olja ima?'. U showu je Olja rekla kako ima 28 godina, ali da joj mnogi zbog stila govore da izgleda kao 22-godišnjakinja. Kad se predstavljala, pored njezinog imena pisalo je da ima više od 800 godina. Ranije je rekla i da je vampirica iz 14. stoljeća. 

'VEČERA ZA 5 NA SELU' Vampirsko blagovanje u showu: Natjecatelji su u šoku zbog krvi

- Ima sigurno više od 50 godina - zaključili su gledatelji jer su se prisjetili kako je Olja još devedesetih godina s pokojnim suprugom Markom Mihovilovićem držala butik u Splitu. 

Osim što je bilo dosta kritičara, neki gledatelji su je i hvalili.

VEČERA ZA 5 NA SELU Vampirica iz Splita na večeri će imati batlera: Ne bi sjeo za stol

- Ne poznajem ženu, ali baš mi je fora. Drugačija od drugih... Nadam se da pazi da ne pretjera - pisali su te.

Idi na 24sata

Komentari 108

  • 01.10.2020.

    Za svoje godine,ako ima 57- super izgleda,i 🦵i 💪ima utrenirane,pa recite što oćete..

  • post it 30.09.2020.

    Suosnivačica je trgovine odjećom Skandal (koja je u ZG propala još prije 10tak godina, ali održala se u nekim drugim dijelovima HR). Prije tri godine dala je intervju jednom portalu gdje između ostalog spominje i kćer koja studira u Londonu. Znači, nemre bit ispod 40 .

  • Popy_1 30.09.2020.

    A sta vride godine...kad nista od pameti

Komentiraj...
Vidi sve komentare