To je to što me zanima!

Gledatelje naljutili kandidati koji su dali niske ocjene Ines: 'Ljubomorni su, bila si odlična'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Lijepo je prezentirala svoju životnu priču, ali je i solidno skuhala, i zaslužila je puno bolje ocijene, pisali su gledatelji popularnog showa na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Umirovljenica Ines sinoć je bila domaćica u 'Večeri za 5 na selu' iz Velike Gorice i okolice. Ines inače živi u Zagrebu, no kandidate je ugostila u svojoj vikendici u Donjem Dragonošcu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ines je od drugih kandidata za svoju večeru dobila tek 29 bodova te se smjestila na posljednje mjesto na tablici. Ipak, Ines je gledatelje ispred malih ekrana oduševila, a naljutili su ih preostali kandidati.

- Ines je dopadna i simpatična starija gospođa na koju su ostale kandidatkinje naočigled ljubomorne. Lijepo je prezentirala svoju životnu priču, ali je i solidno skuhala, i zaslužila je puno bolje ocijene - glasio je jedan od komentara na društvenoj mreži Facebook.

- Žena je dobro kuhala. Ovo troje kandidata neka se stide radi ocjena koje su joj dali. Ines, bila su odlična - složili su se i drugi.

- Sram ih može bit zbog ocjena. Bila je najbolja, najljubaznija - pohvalili su je gledatelji.

- Večera za deset - rekli su.

'VEČERA ZA 5 NA SELU' Ines nije oduševila kandidate, završila na posljednjem mjestu

Prisjetimo se, Ines je za goste je pripremila predjelo naziva 'Iz dubine mora', glavno jelo 'Jadranska rapsodija' i desert 'Eksplozija okusa'. Predjelo je svima bilo ukusno za razliku od rižota od liganja koji je i domaćici bio neslan, a i palačinke nikome nisu bile dovoljno slatke.

Goran je domaćici dao desetku jer mu je sve bilo odlično. Ružica se odlučila za ocjenu sedam jer joj se nisu svidjeli glavno jelo i desert, a najkritičniji gosti bili su Jadranka i Silvio koji su dali ocjenu šest. Jadranki su predjelo i glavno jelo bili gorki, a palačinke neslatke, a Silvio je rekao:

- Zbog hobotnice dajem šest jer je bila jako dobra, ali palačinke nisu bile slatke i nije mi odgovarao rižoto.

POGLEDAJTE VIDEO: PUNAC U SVAĐI SA ZETOM U ’TKO MI BOLJE KUHA’

Idi na 24sata

Komentari 18

  • arso 24.06.2022.

    kandidati ne kuže da te ocjene daju zapravo sebi?

  • 24.06.2022.

    A dobra i simpa a i ocine su mogle bit boje..Da in nije nje bilo bi mrtvilo od večere....

  • 5.dimenzija 24.06.2022.

    Ines,draga gospoda koja inace ne pije ali sve ponudeno eksa, svaki razgovor vodi sa punim ustima. Jadranka, svjetska, nikad vidila lignje, di ce dalje od slanine i krompira! Riza prethodno kuhana i ubacena u takozvani umak nemoze se zvati risotto! A one palacinke zna i moja devetogodisnja unuka spremit. A hobotnica je pojedinim kandidatima vanzemaljac koji se ne jede,priznaju samo masni burek i cvarke! A i bonton im nije jaca strana, atmosfera kao na pogrebu. Veselije je na pojedinim karminama!

Komentiraj...
Vidi sve komentare