To je to što me zanima!

Gledatelji komentiraju djevojke Savršenog: 'Vrijedna je i lijepa cura, a Olivera? Toni se nje boji'

Iako je većinu dana proveo s Karolinom, gledatelji su primijetili da je Savršeni 'oduševljen sa svakom djevojkom'. Muško gledateljstvo mu je za buduće spojeve predložilo vožnju luksuznim automobilom umjesto romantike
Vidi originalni članak

U trećoj epizodi showa 'Gospodin Savršeni', profesor Toni Šćulac odlučio je provesti dan sa samozatajnom Karolinom, a po povratku Tanja je ostala bez ruže.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Iskreno, meni je njega žao. Garant bi onu Oliveru poslao kući, ali takve starlete podižu gledanost i klikove. A možda je se i boji.... Ima ruke ka Rambo. Da te ta opali.... Biži bižiiii - komentirala je jedna gledateljica odlazak Tanje iz showa. 

Karolina se svidjela gledateljicama, komentirali su kako je ''pametna, lijepa, vrijedna te da jako cijeni svoju familiju'', a muškom dijelu se nije svidjela vožnja kočijom.

TONI JU JE RAZOČARAO Savršeni ostavio Tanju bez ruže: 'Ovdje svi igraju neke igrice!'

- Vidi se da je Toni iz Splita, a ne iz Imotskog, on iz Splita došao po nju sa dva konja. Da je iz Imotskog došao bi po nju s 350 konja. MERCEDES C AMG oprema - našalio se gledatelj na Facebooku. Kako je Toni pun komplimenta prema djevojkama, gledatelji tvrde da ga svaka svojim izgledom oduševi.

- 'Wow, sjajno izgledaš', ima zvučnik u džepu i samo pusti preko mobitela tu rečenicu - komentar je jedne gledateljice. Nakon romantičnog spoja s Karolinom, Toni je otkrio djevojkama kako ih vodi na grupni spoj, na zanimljivo putovanje, a sretnice koje će imati priliku s njim proživjeti avanturu su PolinaStankicaKristinaElaMateaJanetDijana i Danijela.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • vedii888 24.03.2022.

    užas od showa.

  • sljastrava 24.03.2022.

    Niti je on nešto,niti one.

  • jamesbond7777 24.03.2022.

    Vi to zbilja gledateee😂😂😂😂Ha-ha i onaj survaiver

Komentiraj...
Vidi sve komentare