To je to što me zanima!

Gledatelji 'MasterChefa' opleli su po Kristini: 'Bravo, neka je ispala! Karma je odradila svoje'

Kandidati su za repliku kompliciranog jela imali 50 minuta, a čak 45 minuta trebalo im je za pripremu jaja na zadani način. Osim Kristine, kuhali su u stres-testu Dominik, Miroslav i Manuel
Vidi originalni članak

Žao mi je, ali ja sam ponosna na sebe. MasterChef ću pamtiti po čušpajzu svega, emocija, stresova, napetosti, ludila, dobrih stvari, smijeha, zabave, izazova, rekla je Kristina Ćorak u prošloj epizodi MasterChefa.

Izazov chefa Igora Jagodića koštao ju je ostanka u showu. Kao i svaki put, na društvenim mrežama nižu se različite reakcije gledatelja. Kristinin odlazak, sudeći po komentarima, mnoge je razveselio.

NAJLOŠIJE REPLICIRALA JELO Kristina napustila 'MasterChef' pa priznala: 'Pamtiti ću ovo po stresu, izazovima, ali i zabavi'

Gledatelji smatraju kako je Kristina zasluženo ispala te se nadaju da će Manuel idući napustiti show.

- Tko pod drugim jamu kopa sam, u nju pada. Sljedeći će pasti Manuel jer je pun samohvale - piše jedan od gledatelja, a drugi dodaje:

- Zasluženo i hvala Bogu.

Neki od gledatelja ističu kako je Kristina trebala ispasti već ranije. Nazivaju je zlobnom i umišljenom.

- Neka je ispala, dugo je i bila - stoji u komentaru.

- Bravo, karma je ovo vrhunski odradila! - pišu drugi.

- Tko pod drugim jamu kopa sam u nju pada. Negativna osoba, puna sebe - zaključuju.

Kandidati su za repliku kompliciranog jela imali 50 minuta, a čak 45 minuta trebalo im je za pripremu jaja na zadani način. Osim Kristine, kuhali su u stres-testu Dominik, Miroslav i Manuel.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • BOBO-BJ 17.11.2023.

    Gledam samo iz razloga da vidim kada će prhnuti prepotentni i podmukli Crnobrnja...Sve što je valjalo do sada,to su poslali doma,u večini ostali bezveznjaci koji ne vide razliku između jaja i šećerne repe...

  • schmeling 22.10.2023.

    Kako su one i onaj Manuel papak ignorirali Dominika to je bilo gadljivo. Dominik dobro odgojen i normalan decko to otrpio sto ja sigurno ne bih. Znaci slijedeci je papak Manuel.

  • 21.10.2023.

    Higijena im baš nije nešto, i ta kosa na sve strane, zbilja žene dajte se malo uredite..

Komentiraj...
Vidi sve komentare