To je to što me zanima!

Gledatelji na fotkama Nikoline prepoznali lice iz drugog showa

Na svadbi Nikoline i Adama uočili su bivšu kandidatkinju showa 'Ženim sina' Anu Živković. Ona je bila u drugoj sezoni showa, a prijavila se za mladog Slavonca Brunu Filipovića...
Vidi originalni članak

Već nekoliko puta su gledatelji komentirali kako su u sociološkog eksperimentu 'Brak na prvu' vidjeli lica koja su već bila na malim ekranima. Počevši od kandidata - Nikolina Tutić (31) natjecala se u showu 'Gospodin Savršeni', Luka Budak (29) glumio je u seriji 'Krv nije voda', a Nadia Amić (29) i Gordana Vrbljanin Gašparić (62) bile su u 'Shopping kraljici'. 

POGLEDAJTE VIDEO: Gafovi iz 'Braka na prvu'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Primijetili su i kako su gosti na vjenčanjima već poznati gledateljima realityja pa su tako na svadbi Nikoline i Adama Kromera (33) uočili bivšu kandidatkinju showa 'Ženim sina' Anu Živković (23).

Ana je bila u drugoj sezoni showa, a prijavila se za mladog Slavonca Brunu Filipovića (23). Na prvu mu se svidjela.

- Zgodna cura. Vidim nas zajedno u kauču da gledamo tekmu. Definitivno je Ana lijep paketić - rekao je na početku.

Tijekom showa Ana se borila da osvoji Brunu, a upuštala se i u dramatične svađe s drugim kandidatkinjama. 

- Prenametljiva je. Zavodi Bruna svim snagama i onda kaže, ne ne, to je prijateljski. Dopisuje se s tko zna s kim, ima tko zna koga, ili nema. Dopisuje se s drugim kandidatima ili kandidatom. Ima njih deset i onda njega zavodi. Ja ne želim da Bruno bude povrijeđen - prokomentirala je bila druga kandidatkinja tada. 

Bruno ju je prije finala poslao kući, a onda je odlučio da zapravo niti jedna djevojka koja je bila kod njega u showu, nije pravi odabir za njega. 

Ana je prije tri godine sudjelovala u natjecanju za Kraljicu Zagreba, ali joj je ta titula izmaknula za dlaku pa je postala prva princeza. Tijekom tog natjecanja Nikolina joj je bila velika podrška...

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 08.05.2020.

    malo te zube pobjeli kae ovo

  • 07.05.2020.

    Nije dugo bio člnak o Adamu i onoj njegovoj zgodnici.

  • kung fu panda 06.05.2020.

    Davnih dana smo shvatili da ti rialiti programi na RTL nemaju ni r isto tako i na novoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare