To je to što me zanima!

Gledatelji 'napali' profesoricu: Čujenje? Tko ti je dao diplomu?

Lidija je profesorica hrvatskog jezika i književnosti iz Vinkovaca koja je 2018. godine dobila nagradu za najbolje osmišljenu novu riječ - zapozorje. Gledatelji su se odmah raspisali o njezinom 'čujenju'...
Vidi originalni članak

Lidija Stević (38) i Splićanin Alen Topić (44) od početka showa se ne slažu najbolje, ali su ipak dali priliku jedno drugome da se stvari među njima poprave. U epizodi koja se emitirala u utorak navečer potražili su pomoć eksperta Borisa Blažinića, koji je saslušao njihove probleme i dao im nekoliko savjeta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Par se požalio da imaju problem s komunikacijom, razumijevanjem i međusobnim poštovanjem. Boris je rekao Alenu da često Lidiji prigovara kako pretjerano reagira i da s time treba prestati.

- Dobro me Boris pročitao - rekla je Lidija. 

Potom je Lidija rekla kako Alen ima problem s 'čujenjem'.

- U našem odnosu nedostaje uvažavanje, čujenje i poštivanje granica - rekla je Lidija, a potom ju je ekspert ispravio da je htjela reći slušanje, odnosno da Alen ne čuje što priča. 

Gledatelji su odmah po društvenim mrežama počeli pisati o njezinom kiksu. Ne bi joj to toliko zamjerili da Lidija nije profesorica hrvatskog jezika.

- Sluh, profesorice, sluh. Ne znam tko ti je dao diplomu, ali to god da je, treba mu dati otkaz - samo je jedan od komentara gledatelja. Pisali su da blago učenicima kojima ona predaje i nije im bilo jasno kako Lidija podučava hrvatski jezik.

- Čak je i Bahra veća profesorica od nje - našalili su se gledatelji, prisjećajući se trenutaka iz showa 'Ljubav je na selu'. 

Lidija je profesorica hrvatskog jezika i književnosti iz Vinkovaca koja je 2018. godine dobila nagradu za najbolje osmišljenu novu riječ - zapozorje. Radi u srednjoj školi kao profesorica, piše blog, pjesme, izrađuje nakit, bavi se uređenjem doma, pjeva, pleše, glumi, slika i fotografira. 

Idi na 24sata

Komentari 183

  • 10.04.2020.

    Kupila ko i 80 posto njih

  • miceksy 10.04.2020.

    To je demokracija sve bi bile same a posrati se nezna sama .uvesti komunizan i diktaturu i sibu za odgoj djece.kada je prije djete ista reklo riditelju.sad ga nejebe 2% i jos ako ga roditelj susne odma ga prijavi to dheca nece nista valjati

  • miceksy 10.04.2020.

    Pa vecina profesor je takva ovonje blaza varijanta.pa zasto nam je drustvo tako.lose jednim.djelpm.zbog jakomloseg skolstva odgoja cekva je total onzakazala.imam robotw a ne djecu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare