Obavijesti

Show

Komentari 183

Gledatelji 'napali' profesoricu: Čujenje? Tko ti je dao diplomu?

Gledatelji 'napali' profesoricu: Čujenje? Tko ti je dao diplomu?
8

Lidija je profesorica hrvatskog jezika i književnosti iz Vinkovaca koja je 2018. godine dobila nagradu za najbolje osmišljenu novu riječ - zapozorje. Gledatelji su se odmah raspisali o njezinom 'čujenju'...

VIDEO

Lidija Stević (38) i Splićanin Alen Topić (44) od početka showa se ne slažu najbolje, ali su ipak dali priliku jedno drugome da se stvari među njima poprave. U epizodi koja se emitirala u utorak navečer potražili su pomoć eksperta Borisa Blažinića, koji je saslušao njihove probleme i dao im nekoliko savjeta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:01

Par se požalio da imaju problem s komunikacijom, razumijevanjem i međusobnim poštovanjem. Boris je rekao Alenu da često Lidiji prigovara kako pretjerano reagira i da s time treba prestati.

- Dobro me Boris pročitao - rekla je Lidija. 

Potom je Lidija rekla kako Alen ima problem s 'čujenjem'.

- U našem odnosu nedostaje uvažavanje, čujenje i poštivanje granica - rekla je Lidija, a potom ju je ekspert ispravio da je htjela reći slušanje, odnosno da Alen ne čuje što priča. 

Gledatelji su odmah po društvenim mrežama počeli pisati o njezinom kiksu. Ne bi joj to toliko zamjerili da Lidija nije profesorica hrvatskog jezika.

- Sluh, profesorice, sluh. Ne znam tko ti je dao diplomu, ali to god da je, treba mu dati otkaz - samo je jedan od komentara gledatelja. Pisali su da blago učenicima kojima ona predaje i nije im bilo jasno kako Lidija podučava hrvatski jezik.

- Čak je i Bahra veća profesorica od nje - našalili su se gledatelji, prisjećajući se trenutaka iz showa 'Ljubav je na selu'. 

Lidija je profesorica hrvatskog jezika i književnosti iz Vinkovaca koja je 2018. godine dobila nagradu za najbolje osmišljenu novu riječ - zapozorje. Radi u srednjoj školi kao profesorica, piše blog, pjesme, izrađuje nakit, bavi se uređenjem doma, pjeva, pleše, glumi, slika i fotografira. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 183
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin